Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Var mı tavsiye edebileceğiniz ücretsiz güvenilir. Origin üzerinden Battlefield 4 aldım Polonya'da olduğum için Lehçe/Rusça versiyon geldi. Daha önce oyun aldığımda Live chatten ağlıyodum değiştiriyolardı bu sefer yok yapamıyoruz vs diye anca refundladılar. Oyunu satın almalık 5 dakka VPN lazım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 kinguinden falan global kod al?
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 origin'den oyun alırken meksika vpn'i ile alın international copy yarı fiyatına falan geliyor, dolar/euro'ya kıyasla.
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 nileppezdel said: kinguinden falan global kod al? inidirm var şuan originde 5€ olan versiyon kinguin'de 30€. meksika vpn'i biliyo musun Xenus?
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 US, TR, Mexica hepisini denedim ne kredi kartımı ne de paypal hesabımı kabul ediyor it origin.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 arkadaş çekya'ya taşındı da tr vpn'i istiyor yeni konu açmayayım, bir el atıverin. no çabukvpn pls :)
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Anelor said: US, TR, Mexica hepisini denedim ne kredi kartımı ne de paypal hesabımı kabul ediyor it origin. hola kullanıyordum ben. ödemeye gelip paypal'a login olmadan vpn'i kapatıyorsun.
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 abi ahahah. mexico vpn ile digital deluxe almıştım. dün 8 saat aralıksız oynayınca arkadaşlarda bugün de gittim premium edition aldım. digital deluxe için de refund bastım live chatten. önceki lehçe versiyon'da değiştirmediler diye baya giydirmiştim survey'de. pamuk gibi davrandı bu sefer live chatteki hatun şak diye refundladı bide üstüne 15% discount kuponu verdi.
Öne çıkan mesajlar