Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hmm sirketi varmisda oyle sponsir olmus. bende tek basina oyle gitti sponsor oldu sanmistim cevap icin saol spec[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 sorularınızı beklemeye devam ediyoruz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 wall güzel olur vallahi..[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 prawler & spectator euhe deli program valla baya eyleniyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya yanimda bi arkadas war adi lokantaci belki tanirsiniz cok kotu basimi yedi sunu bi calin be No Doubt - Dont Speak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Prawler, 10 June 2003 15:06 tarihinde demiş ki: sorularınızı beklemeye devam ediyoruz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] prawler istek parçamı çalcakmısın - pink floyd - wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 lokantaci dan Dont Speak i cal bi prawler ama lokantacidan diceksin[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 abi gündüz gündüz olmasa mektubun çalmayın.. uyuycam valla ya gece mesaisinde yaparsınız onu eua[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 değiştirdim[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben spect e bi soru sorcam baba sen keşmisin ne o fotoğraflarda ya elinde tuborg flan :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 nukem ne tür çalıon[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Nukem senin programa ben telefonla katilabilirmiyim? Fener BJK tartismasi yapariz...[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Lokantacı git artık işine :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yok bole bisey ya arkadas telefonu elimden aldi .. dinleyenler icin soyluyorum kesinlikle SIKTi eleman az sonra gosterecem ben ona...[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 fistan pek sesin geLmedi merakLanma :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben konusmadim ama sesinin gelmemesi iyi olmus ehhe[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 waLLahi ben bi $ey anLamadIm :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ses geldi falla dier arkadaş baara baara FİSTAN GAY! dedi[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: infected, 10 June 2003 16:34 tarihinde demiş ki: ses geldi falla dier arkadaş baara baara FİSTAN GAY! dedi ya iste bu ve benzeri sebeplerden is saatlerindeki yayin hakkimi saklamak oncelikli tercihim =ppp[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Arasana Nukem :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 utanıyo amcası...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ehueuh :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Puhahaha süper ya... :D:D[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Cookie starts with c? poahahah[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Çok az duyuldu nukem baarcaktın[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar