Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tablet Arızası


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya üzerinize afiyet içtik bayağı, tabletten de müzik dinliyorduk güzel güzel. Sonra ben bir ara elimden düşürdüm. Köşesi üstüne çakıldı. Her neyse aldım elime herhangi bir problemi de yoktu. Hatta bütün gece kullandık ettik.

Şimdi arkadaş aradı, ekranın bir köşesi karanlıktı; kapattım açtım tüm ekran karardı diyor. Ekranın böyle 14-15 saat gecikmeyle bozulması normal mi?
Mesaj tarihi:
Bu arada gittim kontrol ettim, ekran çalışıyor ama ışık yok; çok dikkatli bakınca görünüyor objeler. Hatta dokunmatiği falan kusursuz lel.

Ekranın aydınlatması ayrı mı Samsung'larda nasıl?
Mesaj tarihi:
Garantisi devam ediyor. Yoksa söker bakarım direk. Üzerinde darbe izi yok ve 14-15 saat sonra kendiliğinden gitmiş; o yüzden yazılımsal bir sorun olabilir mi, servise gönderip haftalarca beklemeden sorun çözülür mü diye merak ediyorum.

Tabletin sahibi bütün multimedya ihtiyacını tabletten gideriyor evde; o yüzden hız önemli.
×
×
  • Yeni Oluştur...