deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Ya üzerinize afiyet içtik bayağı, tabletten de müzik dinliyorduk güzel güzel. Sonra ben bir ara elimden düşürdüm. Köşesi üstüne çakıldı. Her neyse aldım elime herhangi bir problemi de yoktu. Hatta bütün gece kullandık ettik. Şimdi arkadaş aradı, ekranın bir köşesi karanlıktı; kapattım açtım tüm ekran karardı diyor. Ekranın böyle 14-15 saat gecikmeyle bozulması normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Bu arada gittim kontrol ettim, ekran çalışıyor ama ışık yok; çok dikkatli bakınca görünüyor objeler. Hatta dokunmatiği falan kusursuz lel. Ekranın aydınlatması ayrı mı Samsung'larda nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 abi gotur servise iste ne desek yalan simdi..hele benim dediklerim komple riya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Şehirde servisi yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Açılıp bakılması lazm, ne desek yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 cep telefoncusu filan vardir kesin..zaten garantisi bitmistir..bitmemis olsa o kadar takla atmazsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Garantisi devam ediyor. Yoksa söker bakarım direk. Üzerinde darbe izi yok ve 14-15 saat sonra kendiliğinden gitmiş; o yüzden yazılımsal bir sorun olabilir mi, servise gönderip haftalarca beklemeden sorun çözülür mü diye merak ediyorum. Tabletin sahibi bütün multimedya ihtiyacını tabletten gideriyor evde; o yüzden hız önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar