ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ayfonda yok öyle klasör açayım, içine kopyalayım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Adamlar telefonu satmiyor odunc veriyor demek, ehuee. Ben Adroid'de alir almaz ilk sarji yapip, custom firmware yukluyorum. Hatta dun Otg host oldugu sirada sarj olmuyor diye kernel ayarlarini degistimeye calisiyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 abi sana da cihazı düzgün os yüklemeden kakalamışlar galiba uğraşmadan önce bir sorsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Hayir benim demek istedigim orjinal samsung, sony android firmware'i silip guzel bir custom rom yukluyorum. Birkac custom rom denemek gerekiyor tabi. Yoksa Android'den memnunum. Orjinal firmware'ler bloatware dolu, root yok, bootloader kilitli vs. Pil omrunu ve performansi yukselten, yeni ozellikler ekleyen guzel firmware'ler var. Adamlar cok sik update'de ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 İbretlik konu. Ayfon pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 kulaklıkları kaldırırken anlamadınız sanırım? apple gibi kapalı bir sistem istediği kadar yenilik yapsın google gibi bir şirketi geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 ginaly said: ayfonda yok öyle klasör açayım, içine kopyalayım falan. var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Shean said: kulaklıkları kaldırırken anlamadınız sanırım? apple gibi kapalı bir sistem istediği kadar yenilik yapsın google gibi bir şirketi geçemez. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 binlerce lira verip rezil olan ayfoncu gülüşü mü o? nerde görsem tanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Ben kimle yaptigim chatteki resim/videoyu almak istiyorsam onun chatine giriyorum whatsappten, ekranin ust kismindaki kisi ismine tikliyorum, "media, links, and docs" u seciyorum, istedigim seyleri tek tek secip mail atiyorum kendime. Cocuga anlatir gibi anlattim, yoklukta gider bence anlatimim terazim olsa tiklarim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar