monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Merhaba, Tam olarak nasıl yazmam gerektiğini bilemedim. Şimdi bir vps'im var ovh üzerinden ve ekstradan bir storage aldım. Diski mount etmem için gereken komutları yolladılar mail ile ben de komutları girdim şu an normal herşey. Benim merak ettiğim bu diski cdn olarak kullanmak istesem bunun için apache'den falan nasıl bir ayar yapmam gerekiyor ya da ne olarak aratırsam bu sorunun cevabını bulurum ? Kolay Gelsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Herhangi bir klasörden farkı yok aslında. İlgili klasörü statik olarak Apache den sunacak açmak lazım. nginx olsaydı direkt yardım edebilirdim ama apache de işler biraz daha farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Şuradaki işini görür sanırım http://serverfault.com/questions/735908/apache-serving-static-files-within-virtualhost Document Root u mount ettiğin path olarak ayarlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Aldığın yerden istesen 2 snde ayarlayıp verirler sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 support biraz kıl ya ovh'ta geç cvp veriyor adamlar kanser oldum hesabım aktive olana kadar. hem kendim öğrenmiş olurum diye çok zorlamadım adamları, linke bakayım bir teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Domain/Subdomain olarak kullanmak istiyosan ve herhangi bir kontrol paneli yoksa bakman gereken kavram: virthualhosts Domain/Subdomain olmasin subfolder olsun ama o folder alaksiz bi yeri isaret etsin dersen de bkz: symbolic links Sym link icin ayrica apache'in alakali config'inde dollow symlinks demis olman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Hallettim bugün, biraz fazla uzun sürdü noob olduğumdan dolayı ama olsun :D virtual host, chmod, güvenlik falan derken enteresan şeyler de öğrenmiş oldum. kimisi var/www içinde dosya tutmayıp link oluşturuyormuş klasörlere www içinden falan doğru anladıysam eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar