Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Suark said: ben yeni çıktım hemde irana hehe şirketim bi yazı vermişti ne olur ne olmaz diye, bi sorun olmadı. Tabi benim oturma vizem var iranda. Onun dışında kuyruk bile yoktu oha hemen oturum verdiler mi? süresiz mi? bide oranin kadinlarindan az bahsetsene.
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yok 6 ayda bır yenılenıyor calısma vızesıyle beraber verdıler işte. zaten bu olmadan olmuyormuş. Kadınlar güzeller, tabi evli barklı adamım sadece gözlemle söyleyebilirim ki, tr de merhaba diyemeyeceğin insanlar burada gözünün içine bakıyorlar. Zaten hayatın çok içinde kadınlar burada, mühendisler hep kadın misal. onun dısında cok estetıklı var, ata sporu burun estetiği ve makyaj.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 memur olup da bu dönem vizeye başvuran var mı peki ? boşuna vize parası vermek istemiyorum vermeyeceklerse
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 meme kucultme meme buyutme ..orada esasinda iyi pazar var.. memursan zaten belli zaman sonra aliyorsun yesili..vize cok sorun olmuyor..
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ya yok schengen de kolay veriyolar normalde 2 tane schengen aldım daha önce ilki 1.5 ay multi ikincisini 6 ay multi verdiler. Haziranda bitti. Bu olaylardan dolayı sıkıntı çıkarırlar mı vizeye diye düşünüyorum ?
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ben daha iki gün önce gittim geldim, hiç bir şey sormadılar sorgusuz sualsiz geçtim.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ben ilk planim gibi yaptim. Kadikoy-deniz otobusu - taksi. Havalimanina giris kalabalikti ama taksi cakallik yapip bir arkalardan gecip tam terminale 3-4 yurume mesafesinde birakti. 3 saat once varmis oldum 10 dkda da check in ve pasaport kontrolunden gectim. Rahatti yani.
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Kesinlikle 3 saat önce orda ol, ben 2 hafta önce Amsterdam'a gittim. Havaalanı bomboştu yinede pasaport kontrol kuyruğu felaketti. Not: bu arada kimse benden hiçbir belge istemedi, sadece çalıştığınız firma özel sektör mü dediler ben de evet dedim. Tamam geçebilirsiniz dediler
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Son 15 gunde 2 kere girip ciktim. En problemli noktalar, havalimanina aracla gelis(2 serit acik sadece, feci bir kuyruk var) ve pasaport kuyrugu. Taksiyle gitmek yerine direk metroya gittim. Pasaport kuyrugu da biraz ucusun saatiyle alakali. Check-in i beklerken bombostu, check-inden sonra bir baktim dolmus kuyruk. Ilk seferinde yarim saat, ikinci seferinde 15 dakika filan bekledim. Benim oturum yurtdisinda oldugu icin belge filan istemediler. Gerci gozlemledigim kadariyla belge olayi biraz oradaki memurun insiyatifine birakilmis, kimini 10dakika sorguya cekiyor eleman. Birde ustune gorevli memurla biraz geyik muhabbeti cevirdik(Gerci o cevirdi muhabbeti) Yukarida soylendigi gibi ucus THY degil ise, cok erken gitsen bile check-in kontuarinin acilmasini bekliyorsun. O da ucustan 2-2.5 saat oncesinde aciliyor.
Öne çıkan mesajlar