fresia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Almanya için schengen vizesi var, gittim geldim Başka ülkeye gezmek için gidiyorum diyebilir miyim Fuar davetiyesi gibi bir şey mi uydurmam lazım Bir de seyahat sigortası nasıl oluyor O da mı lazım, yapılmıştı ama hiç yanımda taşımadım Pasaporta mı işleniyor elektronik ortamda
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 schengen ülkesine gidiyorsan adamlar senin ticaretini nereden bilecek? Aynı schengen'le gir işte?
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Bazen soruyolar davetiyeni göre bilirmiyim diye Ben gezmeye geldim vizenin süresi var diye cevaplarsam geri gönderme hakkı var Bazen de hiçbir şey sormuyorlar vizeye bakıp geçiyorsun
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 vizeyi alırken işleniyor o sigorta yanında taşımana gerek yok schengenin varsa schengen ülkelerine girip çıkabilirsin ticari vize nedir ayrıca
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 fresia said: Bazen soruyolar davetiyeni göre bilirmiyim diye Ben gezmeye geldim vizenin süresi var diye cevaplarsam geri gönderme hakkı var Bazen de hiçbir şey sormuyorlar vizeye bakıp geçiyorsun ee o zaman sorduğun nedir bu konuda ? kendin cevabını biliyormuşsun işte
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 gezmeye geldim deyince ne davetiyesi abi? Otel rezervasyonu gösterip geçiyorsun. Ben 2-3 kere öyle gittim. Bir kere de Almanya'dan ticari schengen aldım tabi o ayrı da gerek yoktu herkes boşa kastın dedi
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Fistan said: fresia said: Bazen soruyolar davetiyeni göre bilirmiyim diye Ben gezmeye geldim vizenin süresi var diye cevaplarsam geri gönderme hakkı var Bazen de hiçbir şey sormuyorlar vizeye bakıp geçiyorsun ee o zaman sorduğun nedir bu konuda ? kendin cevabını biliyormuşsun işte Davetiye uydurabileceğim bir yer yok Bir de şimdiye kadar hep iş için gittim dolayısıyla bir şey uydurmak zorunda değilim Öğrenmek istediğim İş seyehatı vizesi alıp, vize süresi içersinde turistik seyehat için geldim diyip sorunsuzca giriş yapalabiliyor mu
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Almanya'ya gidiceksen tekrar, 17 - 22'si arası Gamescom var, 30 40euroya bilet al, davet mektubu atıyorlar, onu gösterir gidersin.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 konsolosluğa da sorabilirsin bunu. Sonuçta tursitik kolay çıkar, iş vizesi almak esas zor olan. İş vizesi verdikleri adamın gezmesine laf edeceklerini sanmıyorum. Ama yekeyeke'nin dediği gibi gamescom tarihi tutuyorsa uygun bir seçenek
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 şey nasıl oluyor peki, gittin gavur eline orda içtin içtin sonra yanlıslıkla birine kafa atıcam diye heykele kafa attın, kafan kabak gibi yarıldı. hastane masrafanını önce sen ödeyip sonra trden mi alıyorsun? yoksa pasaporta yaz kaptan diyip sıvısıyon mu
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Sen ödüyorsun sonra burda sigorta sana ödüyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 MULTI schengen yazıyor mu vizende giriş tipi? Onun dışında ben şirkete ticari vize aldırıyorum hep, vizenin alındığı ülkeye girdikten sonra spontane 3-4 ülkeye daha gidiyorum yıl içinde turistik kafama göre. Seyahat sigortan da vizene işlenir ayrıca, yanında poliçe falan gezdirmene gerek yok.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 vizenin üstünde geçerli olduğu ülkeler yazar. schengener staaten falan tarzı, vizeyi veren ülkenin dilinde "schengen ülkeleri" yazar özünde. veya bazı durumlarda sadece tek bir ülke için verilmiş olabilir ama o genelde d tipi (oturum izni gibi) vizelerde veya çok spesifik route'larda seyahat edecek insalara transit geçebilsinler diye veriliyor, o da nadir bi durum. schengen bla bla yazıyorsa, günün dolmadıysa (vizenin başlangıç tarihi var, bitiş tarihi var. bir de kalış hakkı var. o yüzden tr'de boarding'de veya check-in'de sayfaları karıştırıp damga sayan elemanlara NE BAKYON BİLADER 2 YIL GEÇERLİ İŞTE demeyin cahil gibi.) ve vize tek girişlik falan değilse tüm schengen ülkelerine girebilirsin resmi olarak. ama sınırdaki elemanın da resmi olarak "remove kebab" deyip seni kabul etmeme hakkı var. tldr at hırsızı değilsen sorun olmaz lel not: schengen vize istediği ülkelerin pasaportlarından (i.e. türkiye) dönüş tarihi + 3 aylık geçerlilik süresi ister. 10 ağustosta gidip 20 ağustosta döneceksen, 15 kasımda biten pasaportla gidemiyorsun resmi olarak. yeşil tr ppt'undan vize istemiyor ama tr visa national bi ülke olduğu için yeşil de dahil bu kurala. 2. not: yeşilden vize istemiyor dediysek 180 gün içinde 90 gün kalış hakkı var. NE BAKYON VİZE İSTEMİYO Kİ BENDEN de demeyin köylü gibi. o damgalar sayılacak. pati'de bunları bilen vardır illa ki de, minimum haftada 2-3 kez bunlarla kavga ediyorum. o yüzden biraz wot'ladım, helal edin <3
Öne çıkan mesajlar