Odune Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 merhaba aradaşlar. siteye baktım biraz inceledim. bir yerden duyduğum kadarıyla (yanlış değilse) bu siteden istediğimiz animeyle ilgili dl linkleri eldeedebiliyormuşuz. ama nereye tıklasam başka bir penceye çıkıyor yada başka bir sayfaya gönderiyor. bu siteyi kullanan arkadaşlar varsa bana kısa bir açıklama yazabilirmisiniz?[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 emule linkleri elde ettiğin doğru ama nasıl olduğunu bilmiyorum... Direk download yok yani bide eğer torrent kullanacaksan orada animenin fansub yapan grupların sitesine girersen onlarıda bulabilirsin.[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 detaylı açıklaması en tepedeki sticky başlıkta var ama sticky başlıklar pek okunmuyor.. :-) kısacası, siteye ücretsiz üye olmanız gerek dosyaların e2dk linklerini alabilmek için. detay için dediğim başlığa bakabilirsiniz..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 teşekkür ederim sağolasınız ama edonkey linkleri pek işe yarar gözükmüyor aradığım DragonBall serileri ve 1 kişide gözüküyor bir episode indirmek için sağlam sabırlı olmak gerekiyor birde DragonBall serisinin uzunluğunuda işini içine katınca olaya uzun ömürlü olmakda giriyor :) neyse tekrar sağolun[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 daha çok kişide olan dosyaları tercih etmeye bak o zaman, her zaman en iyi kalite olmayabilirler ama daha rahat indirirsin.. ayrıca uzun seri demek daha iyi e-mule için, ben naruto'nun 100 bölümünü birden ekledim mesela geçen hafta, sürekli birşeyler indiriyor maksimum hızda. tek tek dosya çekmek için iyi değil e-mule, olabildiğince çok dosya eklemeye bak bir seferde. ve ayrıca sabır da lazım biraz.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 seyrettiğim şeyleri arşivlemek gibi bir arızalığım var. o yüzden indirmişken en iyisini indirmeye çalışıyorum. birde torrent kullandığım için DragonBallları öyle tek tek episode bulmak zor oluyor. neyse bazı şeyleri buldum zaten ilk seriden sadece 2 saga eksik zamanla inşallah onlarıda yayınlayacaklar Z ye geçince zati ondan sebil her yerde var zaten en çok tutan o eri herhalde AAHH işte şu bekleme olayı olmasa işte. :D[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 işte sorun o "bekleme olayı" :) o olmasa neler olcak ama işte ..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar