vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 onair1 said: yav said: genç mimar kızlar vardır şimdi orda, gözünü açık tut, tanış kap bi tane bi de muhasebeci mi olcam lan ben dersin 1 ay sonrasında. win/win başka büyük bi beklentin olmasın asdhashd şimdiden heyecan bastı :P Oyss bende heycanlandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 yav said: genç mimar kızlar vardır şimdi orda, gözünü açık tut, tanış kap bi tane bi de muhasebeci mi olcam lan ben dersin 1 ay sonrasında. win/win başka büyük bi beklentin olmasın muhasebeci olması belki kızlara daha cazip gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 onair1 said: Herkese cevapları için tüm samimiyetimle teşekkür ederim. Benden istedikleri takip etmem işin aslı giren çıkan parayı , faturayı düzenleyip istediğinde şak diye kırbaç gibi vuracak bi eleman arıyorlar. önce evrakları sınıflarına ayırıyorsun, sonra onları güzel güzel delip, tarih sırasına göre, yeniler üste kalacak şekilde diziyorsun. mümkün olduğu kadar fazla dosya kullanmak ve dosyaların üzerine içeriğini ilk bakışta hatırlayacağın notlar yazman önemli... faturaların vadelerinin, ödeme tarihlerinin takibi yine önemli, şahsen vadelerinde ödenmeyen faturalardan dolayı masraf çıkartan muhasebeciye hoş yaklaşmam. her işi gündelik ajandaya düzenli not alabilirsin faydalı olur. program varsa programı kullanmak daha rahat olacaktır, ama basitçe excel tabloları tutman işine gelebilir. ben bazı hesaplarımı excel de tutuyorum daha kolayıma geliyor. daha doğrusu kolay değilde, bu muhasebe programaları çok genel olduğu için bazı spesifik işleri tam karşılamıyorlar. bunların dışında pek fazlada iş çıkmaz zaten, tertip düzen çok önemli, "akılda tutarım" felsefesini unutacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onair1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Feamer said: onair1 said: Herkese cevapları için tüm samimiyetimle teşekkür ederim. Benden istedikleri takip etmem işin aslı giren çıkan parayı , faturayı düzenleyip istediğinde şak diye kırbaç gibi vuracak bi eleman arıyorlar. önce evrakları sınıflarına ayırıyorsun, sonra onları güzel güzel delip, tarih sırasına göre, yeniler üste kalacak şekilde diziyorsun. mümkün olduğu kadar fazla dosya kullanmak ve dosyaların üzerine içeriğini ilk bakışta hatırlayacağın notlar yazman önemli... faturaların vadelerinin, ödeme tarihlerinin takibi yine önemli, şahsen vadelerinde ödenmeyen faturalardan dolayı masraf çıkartan muhasebeciye hoş yaklaşmam. her işi gündelik ajandaya düzenli not alabilirsin faydalı olur. program varsa programı kullanmak daha rahat olacaktır, ama basitçe excel tabloları tutman işine gelebilir. ben bazı hesaplarımı excel de tutuyorum daha kolayıma geliyor. daha doğrusu kolay değilde, bu muhasebe programaları çok genel olduğu için bazı spesifik işleri tam karşılamıyorlar. bunların dışında pek fazlada iş çıkmaz zaten, tertip düzen çok önemli, "akılda tutarım" felsefesini unutacaksın Klasör , dosya ve dosya poşetini eksik etmiyoruz o zaman :) teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar