Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arkadasımın laptopundaki Toshiba SD-R2512 model DVD-RW combo bazı DVD ve CD leri yazmamakta. Herseyi yazmasını sağlayacak bir firmware bulabileceğim bi yer varmı? Google dan search ettim ama hiç uygun firmware bulamadım. Yardım lazım çok acil arkadasşım bilgisayarı kırmak üzere birşey yazamadığı için :) Şimdiden teşekkürler..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 http://tdb.rpc1.org/ burda olabilir mi? yalnız dvd yazıcının modelini tam olarak bilmen lazım sonra başına iş alma. [signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 03 Şubat 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar