Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 başlangıçta açılan programları kapatayım derken şöyle bişey gördüm "pximouse". TiltWheelMouse.exe system32 dosyasında duruyo. internette mousedriveri falan diyolar windowsla gelen, virustotalda 0/54 sonucu veriyo sorun yok yani. mcafee amca da sıkıntı yok dedi ama baya da bi virüs falan yazısı gördüm. ben sildim mouseda sorun yok falan diyenler de var. sildiniz mi duruyo mu? lan virüs olsa o kadar programdan sıyrılsa nasıl silicen zaten sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mouse driverıymış w10 içinde en temizi orjinal driver kur bunu sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Sene 2016da driveri olan mouse kullanmak... Alsana olm zowie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 logitech var ya. ne bileyim bu nerden gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar