Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch Durumu [ Yardım ]

badeasbull

Öne çıkan mesajlar

yaw beyler diğer başlıklarda falan varsa bulamadım hep 1.2.1 e rastladımda bu 40 mb lık 1.2.2 yi indirirken bende sorun oluyo bi türlü indirmiyo blizin dl hedesi bunu indirebileceğim bi link buraya yazabilirmisiniz? yada varmı? (download hızı sıfırda blizzardınkinde :p)[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Sosyal ağlarda paylaş

ben pek anlamıyorum şimdilik bu limit falan kapama açma olaylarından, benim kolpa kablo bu dler la indirmeye pek niyetli değil, burdan indirmekten başka çare kesinlikle yokmu şimdi? hiçbişey indiremediğim için upload sorunum yok şu anda benden indiremez yani kimse.. :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Sosyal ağlarda paylaş

bulamadım 1.2.2 yi hiçbiyerde, önce 1.2.1 e getirirsem versiyonu 1.2.2 daha kolay oluyomu yada getirmemmi lazımdı önce?[signature][hline]trees and i are one...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...