Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch Durumu [ Yardım ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dl bitiyo az kaldıda geçenlerde bi updateten bahsediliyodu
oyun kendisi yapıyomu update onuda mı indiricez yoksa bi yerden,indiriceksek bi link bi zaamet rica minnet
bi aydınlatın bi zaamet[signature][hline]nee imza mı!
Mesaj tarihi:
http://medicine.musc.edu/wow/WoW-1.2.1-patch-enUS.exe
bu 1.2.1 yaması, bunu yaptıktan sonra oyun içinde ufak boyutlu bir yama daha yapacaksın, o kadar. kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
Baslıgı büyük harfle yazmıyoruz.Ve konuyu kısaca başlık yapıyoruz.
Editledim.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
yaw beyler diğer başlıklarda falan varsa bulamadım hep 1.2.1 e rastladımda bu 40 mb lık 1.2.2 yi indirirken bende sorun oluyo bi türlü indirmiyo blizin dl hedesi bunu indirebileceğim bi link buraya yazabilirmisiniz? yada varmı? (download hızı sıfırda blizzardınkinde :p)[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Mesaj tarihi:
Netlimiter çekin we Upload kapayın?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
Ulubeg anlamadım?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
ben pek anlamıyorum şimdilik bu limit falan kapama açma olaylarından, benim kolpa kablo bu dler la indirmeye pek niyetli değil, burdan indirmekten başka çare kesinlikle yokmu şimdi? hiçbişey indiremediğim için upload sorunum yok şu anda benden indiremez yani kimse.. :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Mesaj tarihi:
bulamadım 1.2.2 yi hiçbiyerde, önce 1.2.1 e getirirsem versiyonu 1.2.2 daha kolay oluyomu yada getirmemmi lazımdı önce?[signature][hline]trees and i are one...
  • Yeni Oluştur...