badeasbull Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 dl bitiyo az kaldıda geçenlerde bi updateten bahsediliyodu oyun kendisi yapıyomu update onuda mı indiricez yoksa bi yerden,indiriceksek bi link bi zaamet rica minnet bi aydınlatın bi zaamet[signature][hline]nee imza mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 http://medicine.musc.edu/wow/WoW-1.2.1-patch-enUS.exe bu 1.2.1 yaması, bunu yaptıktan sonra oyun içinde ufak boyutlu bir yama daha yapacaksın, o kadar. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badeasbull Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 eywalleh öpiyorum gözlerinden :D[signature][hline]nee imza mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Zaten oyuna girince otomatik blizz downloader çekiyor 40 mb bir patch.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 çok yavaş geliyor o şekilde bildiğim kadarıyla, misal ben indirememiştim. her zaman offline setup daha iyidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badeasbull Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 nese linkten harici çekmekte fayda var kuvvetle muhtemel daha seri gelir saol genede aman sabahlar olmasın bitsin bu bekleyiş[signature][hline]nee imza mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Baslıgı büyük harfle yazmıyoruz.Ve konuyu kısaca başlık yapıyoruz. Editledim.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yaw beyler diğer başlıklarda falan varsa bulamadım hep 1.2.1 e rastladımda bu 40 mb lık 1.2.2 yi indirirken bende sorun oluyo bi türlü indirmiyo blizin dl hedesi bunu indirebileceğim bi link buraya yazabilirmisiniz? yada varmı? (download hızı sıfırda blizzardınkinde :p)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Netlimiter çekin we Upload kapayın?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kapatın siz upload ları, herkez kapatsın nereye çekiyorsunuz görürüz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ulubeg anlamadım?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 genel konuşuyorum, p2p konusunda sinirim var netlimiter kullananlara, adam benden 100k çekiyor ben ondan 2k, direk banlıyorum görünce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben pek anlamıyorum şimdilik bu limit falan kapama açma olaylarından, benim kolpa kablo bu dler la indirmeye pek niyetli değil, burdan indirmekten başka çare kesinlikle yokmu şimdi? hiçbişey indiremediğim için upload sorunum yok şu anda benden indiremez yani kimse.. :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bulamadım 1.2.2 yi hiçbiyerde, önce 1.2.1 e getirirsem versiyonu 1.2.2 daha kolay oluyomu yada getirmemmi lazımdı önce?[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar