Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pin Sistemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elinizde yapmış olduğunuz yazmış olduğunuz bir pin sistemi mevcut mu?

-Oyuna girince pin yazmadan kıpırdanamayacak hiçbirşey yapılamayacak,pin yazdıktan sonra ultimaya başlanacak

-Sistemi bir komutla açabilecek bir komutlada kapayabilecek .pin ac .pin kapa gibi

-Pin girerken buttona tıklayarak değil bir tabela içersine yazarak girilecek

hayırlı bir proje için yazan veya kullanan varsa yardım için p.m bekliyorum gerçek yardımseverlerden.
Mesaj tarihi:
baggio baba yazdin script cok güzel ama hatanin nerde oldunu bulamadik pin sistemi calişiyor tamam kurduk baktik adam frozen ya bir türlü düzelmiyor bunu nasil halledecez sorun nerde yani tam olarak onu bulamadim.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
bendede bi sorun her chara ayri pin almasi gerekiyor ben accountun tek tagi omasini istiyorum banada ufak bi ornek gosterirsen baggio sevinirim..[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Nbl scriptlerinde veteran ödüllerini incelersen , tagların acc. sonlarına _vet şeklinde eklendiğini görürsün , Bunu biraz kurcalarsan kendine pin sistemi bile yaparsın :)[signature][hline]Coming Soon...
Mesaj tarihi:
yada revision kullanıyorsan account.tag şeklindede olabilir hiç kullanmadım ama kullananlar var.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...