Abyss Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Oralarda bi quest alman lazım.O quest de seni karşı kıtaya kadar götürüyor bildiğim kadarıyla.[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Druid ten priest e transfer olduk EU retail icin ama nasil sevicez acaba druidleri? Hurricane değişir heralde! :) (inşallah)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ayı olabilmen için = Trainer sana bir quest verecek ve "Teleport : Moonglade " diye bir olay... Moonglade de lvl 60 bir ayı ruhuyla konuşuyorsun... tekrar trainera döndüğünde o sana bear form u veriyor... fok olmak içinde 2 tane lion(deniz aslanı şeklinde iki tane madalyon) biri auberdinin yukarısında diğeri westfall tarafında suyun açıklarında ( burada çok ölmüştüm) buluyorsun... derinlere gitmen gerekiyor hem breath hemde yorgunluk yüzünden zorlanacaksın... ayrıca westfalldakinin nerede olduğunuda anlatayım... thottbot dan koordinatı alırsın açık denize yüzüyorsun... daldığında aşağılarda bir kabuk var... o kabuk sayesinde suda nefes alabiliyorsun.. ama sadece kabuğun üzerindeyken... aşağıda bir batık göreceksin sana göre batığın sol altında köşede duruyor (bulmak zor olmuştur lag yüzünden )... Anlatabilmişimdir umarım... Kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Moonglade'e teleport mu olucam o görevde? Görevi aldım ama teleport falan nasıl olucam bulamadım. Arkadaşlar hazır soru sormuşken buraya nasıl gidicem kafayı yedim saatlerdir; http://www.goblinworkshop.com/creatures/arch-druid-fandral-staghelm.html [Bu mesaj MOSAD tarafından 02 Şubat 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaşlar bi yardım edinde şu elf kardeşiniz sinir krizi geçirip ruh hastası olmasın :( Sorunum bir üstte :([signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ancyreum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Wolker, 01 Şubat 2005 20:30 tarihinde demiş ki: Ben tauren druid'im.Druid olabilmem için bir takım görevleri tamamlamam gerekti.Şimdi sen hangi ırka mensupsun onu soyle bakalim :) Ama sonunda moonglade gideceksin :) horde tauren druid im nelere agırlık verelım mesela ben warlock tarzı oynamak ıstıorum druıd le ? ona gore hangı talent lere yonelıyım ? bana bı need back up yanı ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: ancyreum, 03 Şubat 2005 00:29 tarihinde demiş ki: said: Wolker, 01 Şubat 2005 20:30 tarihinde demiş ki: Ben tauren druid'im.Druid olabilmem için bir takım görevleri tamamlamam gerekti.Şimdi sen hangi ırka mensupsun onu soyle bakalim :) Ama sonunda moonglade gideceksin :) horde tauren druid im nelere agırlık verelım mesela ben warlock tarzı oynamak ıstıorum druıd le ? ona gore hangı talent lere yonelıyım ? bana bı need back up yanı ... Balance 30 Restoration 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 fandral darnasustaki druid teacherlerin oldugu evde ust kata cıkıyorsun orda balkona cıkan biryer var oradan da üst kata cıktıgın zaman karsında deve gibin lvl 500 arch druid duruyor işte.ama benim soruma kimse cevap vermemiş ben nasıl tamamlayacagım deniz aslanı görevinin 2. kısmını ya yardımcı olun lutfen??ilk görevini tamamladım 2.sinde hem agility hem endurance ile ilgili birşeyler söylüyor ama hiç anlamadım :([signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Peki buraya nasıl gitcem? Ohooo 6 olmuş saat 9 da kalkcam :D http://www.goblinworkshop.com/creatures/arch-druid-fandral-staghelm.html[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 senin ne işin varki orda?senin aradıgın arch druid darnasus bankanın dümdüz kuzeyinde.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar