Holy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Ben şimdi eşimin abisinin üzerine olan aracı noterden üzerime aldım. Sonrasında yurtdışı seyahati falan çıktı trafiğe gidip işletemedim 3 haftadır. 1 ay süresi var sonrası cezaya girer dedi birileri ama net bilgisi olan var mı? Pazartesi gidip halledicem 15 iş günü geçmiş olacak üzerinden.
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Noter Sonrası İşlemler ** Yeni alıcı 15 gün içinde ilgili Tescil Bürosundan (Tescile ilişkin geçici belgede belirtilmiştir) Tescil Belgesini elden alabilir. ** Alıcı 15 gün içerisinde almaz ise Tescil Belgesi Adres Kayıt Sisteminde kayıtlı adresine Emniyet Genel Müdürlüğü veya Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yetkilendirdiği kurum tarafından otomatik olarak postalanır. ** Yeni alıcı 10 gün içinde satın aldığı araca ait Zorunlu Trafik Sigortasını yaptırmak zorundadır.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 15 iş günü geçti, yani bu durumda postalanacak diye anlıyorum. İyi bari postalansın da, gidip yaptırırım sigortayı.
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 trafik sigortası yaptırmadıysan gelmez ruhsat.
Öne çıkan mesajlar