logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Arkadaşlar selam, 200 TL'ye almıştım Tchibo'dan. Ekteki çadırın aynısı fakat mavi rengidir. http://www.tchibo.com.tr/2-kisilik-cadir-p400071836.html Şu an 170'den satılıyor. Biz kız arkadaşımla heves edip aldık fakat hiç kullanmadık çadır ve kamp hayatının bize uygun olmadığını anladığımız için. 100 liraya verebilirim. İstanbul - Şişli bölgesinde olanlara elden verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 50 + dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 macbooku satabilirsem ben 80+kargo benden ile alabilirim. :) (100 kargo sendene de okeyim tabi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 hiç kurulmadı mı çadır? en azından deneme amaçlı kurdun mu, yırtık vs var mı? sorunsuzsa 75tl'ye elden teslim alırım mecidiyeköy - zincirlikuyu bölgesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Hayır fermuarını bile açmadım. Kılıfından çıkarmadım. Kurulum çok kolay galiba havaya atıyosunuz şişmiş bir halde iniyor zemine. Sonra yanında verilen kazıkları çakınca tamamlanıyor. Sıfırı 170 diyorum iyi öldürdünüz malı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 zeytinli rock fest öncesi satarsın onu sen min. 120'ye facebook'ta festivalle ilgili yerlere yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 xaty said: zeytinli rock fest öncesi satarsın onu sen min. 120'ye facebook'ta festivalle ilgili yerlere yaz eyvallah, sattım oradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar