The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Valla su illete alisamadim gitti.Ama olsun baya da guzel seyler var icinde ve hizli indiriyor. Konum : Simdi sanirim server met mi deniyor ole birsey., Bu bir grup serverin adresinin bulundugu linke. Benim buyukce bir listem var.Lakin bu listede bulunan her server oyunlarla ilgili gibi.yani film vs nerdeyse indirilmesi zor. Kisaca. bana animelerle ilgili veya sadece anime ustune kurulu serverin bulundugu bir liste gerek. Anlatabildimmi bilmiyorum cunku ben bile "nediyosun yaa" diyorum kendime.ama bu emule illetiyle ugrasanlar ve ozellikle anime hastasi olanlar benim dedigimi anliyacaktir. [signature][hline]H.B.E [Bu mesaj The_Guardian tarafından 28 Ocak 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hiç kasma ben valla razorback 2 ye baglanıom gayet memnunum sanada onu tavsie ederim,benm de bilmedigim bir anime serverı varsa orayı soleyin biz de girelim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben de razorback 2'ye bağlanıyorum ama anladığım kadarıyla fransız sunucusu olduğundan herşey rahatlıkla bulunmuyor bizim gibi ingilizce altyazı isteyenler için, avrupa dillerinde içerik daha fazla. bir anime sunucusu gördüm ama benim client'ı beğenmedi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bnede malasef ona hic baglanamadim daha. 256 k baglantim var. Ama herhalde dunyanin obur ucunda oldugumdan bir turlu baglanmiyor. 1 keremi ne sansima baglandim sanirim ondan sonrada birdaha baglanamadim.[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Güzel bir server var mı Razorback 2 den başka?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Emule de şu olayı anlamadım ben: Açılır açılmaz herhangi bir server a bağlanıyor ve dosyaları çekmek için sıraya giriyor.Sonra ben razora bağlanıyorum fakat sıra aynı şekilde devam ediyor.? Madem öle razor'a veya başka bi server'a bağlanmamın ne anlamı var? [Bu mesaj fir3blad3 tarafından 03 Şubat 2005 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar