Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serverlara noluyor?

Head

Öne çıkan mesajlar

gün geçtikçe serverlarda bir takım sorunlar başgöstermeye başladı.
bunlardan en populeri sanırım loot bugu , eğilerek yürümek felan.

ama bu da çıktı şimdi :

[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.

Sosyal ağlarda paylaş

Arada bir lezzetli oluyor ama :)

Ben bineğe ilk binişimde o bug oldu. Yarım saat bineği aslında kendimin kontrol ettiğini sanarak uğraşmış idim kardeşimle. Yok key binding'lerlemi uğraşmadık artık.. GTA'da kısa kanatlı uçağı uçurma çabasını bilen bir insan olarak böyle şeyleri bekliyoruz tabi :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

arada bi quest itemler dolduruyo zaten şu anda görüldüğü üzere yarısı quest item.

ya kafama eserse , istediğim zaman conjure water , istediğim zaman conjure food eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 02 Şubat 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
Zengin horde topraklarında çok şey oluyor onları taşıyoruz ama kavruk kuru ally toprakları böle tabi :D

Vaaay söz dalaşları başladı. Süper biraction bekliyor bizi desenize.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Sosyal ağlarda paylaş

sadecde pvp6 değil ben server seçeceğim ekrana bile gelemiyorum. UO gibi server gelsede güvenli bir yere gitsek diye monitör başında beklemeye başladık yine :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ahah bu wc belalı bir yer sanırım.Wcdeyken 3 kere dis oldum şimdi de loading ekranında takıldım tekrar girmeye calıstıgımda there are no instance server dior chara girmiyor.Char acıp gmye page attım beni disconnect etti sonra da giremedim.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

lol. bizim guildin raid'ini kaldırmadı makine :)

barrens ta crossroads a kadar geldik, ardından inanılmaz bir lag başladı. ashenvale'de astranaar civarı server çöktü. tekrar geldi bir 5 dakika, yine gitti.

karambol ortamlarda direk batıyor pvp olayı. bakalım bilizırt nasıl bir çözüm bulacak battlegrounds'a kadar.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...