Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 gün geçtikçe serverlarda bir takım sorunlar başgöstermeye başladı. bunlardan en populeri sanırım loot bugu , eğilerek yürümek felan. ama bu da çıktı şimdi :[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed.WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Loot bug ezelden beri vardı :) Eğer o gördüğüm bineği yerde kontrol etme olayı ise US beta'dan beri o da vardı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 02 Şubat 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 evet bende o binek bugını düzeldiğini zannediyordum hala varmış geçen gün bizim serverdada rastladım ilginç yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 onu bilmem de adam lvl 18 olmuş çantası yok yazıktır biri çanta versin çocuğa not: işte alliance'taki dostluklar bu kadar olur diye propaganda bile yaparım şaka bazlı :p [Bu mesaj Mirage tarafından 02 Şubat 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arada bir lezzetli oluyor ama :) Ben bineğe ilk binişimde o bug oldu. Yarım saat bineği aslında kendimin kontrol ettiğini sanarak uğraşmış idim kardeşimle. Yok key binding'lerlemi uğraşmadık artık.. GTA'da kısa kanatlı uçağı uçurma çabasını bilen bir insan olarak böyle şeyleri bekliyoruz tabi :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yetiyo bu kadar çanta bana çantada traktör mü satıyosunuz gencler .p[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Zengin horde topraklarında çok şey oluyor onları taşıyoruz ama kavruk kuru ally toprakları böle tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arada bi quest itemler dolduruyo zaten şu anda görüldüğü üzere yarısı quest item. ya kafama eserse , istediğim zaman conjure water , istediğim zaman conjure food eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Qui, 02 Şubat 2005 22:18 tarihinde demiş ki: Zengin horde topraklarında çok şey oluyor onları taşıyoruz ama kavruk kuru ally toprakları böle tabi :D Vaaay söz dalaşları başladı. Süper biraction bekliyor bizi desenize.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 geliiyooo geliiyooor alii müfit gürtuna[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Barrens'ın güzelliği (!) ortada ne söz dalaşı kardeşim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 The Barrens=Irak :P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Heheh Amerika kim oluyor? Her gün raid düzenleyen ally mi ? :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 walla bugun en pvp6 baydı server geriye aldındı bı ara instancea giremedik sonra coktu of offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sadecde pvp6 değil ben server seçeceğim ekrana bile gelemiyorum. UO gibi server gelsede güvenli bir yere gitsek diye monitör başında beklemeye başladık yine :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ulan tam wc deydık bu kacıncı ya nezaman wx ye gırsem ya restart atarlar ya server coker ![signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 haha bi raid yyaptık server göctü lol ps:bu arada kelvin senmiydin ya eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 biraz önce çökmüştü şimdi tümden patladılar[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 su anda servera girebilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ne zamn gelcek simdi ? belki beta bitmistir :D cok som aazlıyım dimi :D[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ahah bu wc belalı bir yer sanırım.Wcdeyken 3 kere dis oldum şimdi de loading ekranında takıldım tekrar girmeye calıstıgımda there are no instance server dior chara girmiyor.Char acıp gmye page attım beni disconnect etti sonra da giremedim.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ulan ne sans harbiden! @Limbeck: Agzini hayira, dotunu bayira ac diye birlaf vardir bilin mi? [signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 02 Şubat 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lol. bizim guildin raid'ini kaldırmadı makine :) barrens ta crossroads a kadar geldik, ardından inanılmaz bir lag başladı. ashenvale'de astranaar civarı server çöktü. tekrar geldi bir 5 dakika, yine gitti. karambol ortamlarda direk batıyor pvp olayı. bakalım bilizırt nasıl bir çözüm bulacak battlegrounds'a kadar.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 aranızda işi gücü olmayan, yeni char açmış hordish war mı pvp 6 da bana takılabilir :=)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ha bi de orc ya da troll olursa makbule geçer[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar