Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Çevresinde Kamping Alanı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba Herkese .. yaklaşık 5 6 arkadaş ile birlikte izmir çevresinde kamp alanı bakmaktayız .. şöyle olsa daha iyi olur dediğimiz şeyler , denize yakın olması , tuvalet vs. imkanlarının bulunuyor olması birde çok kalabalık bir yerleşkesi bulunmaması aradığımız bazı nitelikler .. daha önce fazla bir kamp tecrübemizin olmadığını belirtmek isterim.. bize tavsiyede bulunanlara şimdiden teşşkür ediyorum :)
Mesaj tarihi:
şirince de varil var haykonun yeri

edik:

barrel camping
http://zen-27db.kxcdn.com/wp-content/uploads/barrel-camp-kapak.jpg
Adres: Şirince Mh. Değirmenboğazı Sk. No:105/1, 35920 Selçuk

İletişim: www.barrelcamping.com – www.facebook.com/BarrelCamping Tel: +90 232 892 0919 E-mail: [email protected]
Mesaj tarihi:
Daha denize yakın olan yerler hatta denizin dibi diyebilceğimiz yerler daha olur diye düşünüyoruz .. haykonun yerini de beğenmedim değil :)
Mesaj tarihi:
tabikide ağaçlık bir yer olsun istiyoruz ama deniz de yakın olmalı lüks bir yer değil aradığımız çokta rahat edelim demiyorum ama en azından deniz olsun :)
Mesaj tarihi:
bi fotoya falan bakaydin olm nefes alsin yeterle yurunmezki arkadas

heh

@op
zeytin agaclari bulursunuz anca bu yorede, onlarda sahile bi yere kadar geliolar genelde, davutlar tarafi belki olabilir.
Mesaj tarihi:
olm 5-6 diyor
illa guzeli cikacaktir icinde.

yildiz tilbe ve saz arkadaslari ise eger "pardooon sizi keklemisler sanirim. benim adim bahtiyar guldek. dasaaa diye birisi burada yok" der kaparim kapiyi
  • Yeni Oluştur...