jeedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Merhaba Herkese .. yaklaşık 5 6 arkadaş ile birlikte izmir çevresinde kamp alanı bakmaktayız .. şöyle olsa daha iyi olur dediğimiz şeyler , denize yakın olması , tuvalet vs. imkanlarının bulunuyor olması birde çok kalabalık bir yerleşkesi bulunmaması aradığımız bazı nitelikler .. daha önce fazla bir kamp tecrübemizin olmadığını belirtmek isterim.. bize tavsiyede bulunanlara şimdiden teşşkür ediyorum :)
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 şirince de varil var haykonun yeri edik: barrel camping http://zen-27db.kxcdn.com/wp-content/uploads/barrel-camp-kapak.jpg Adres: Şirince Mh. Değirmenboğazı Sk. No:105/1, 35920 Selçuk İletişim: www.barrelcamping.com – www.facebook.com/BarrelCamping Tel: +90 232 892 0919 E-mail: [email protected]
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 urla/seferihisar bolgesinde de baya mevcut
jeedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Daha denize yakın olan yerler hatta denizin dibi diyebilceğimiz yerler daha olur diye düşünüyoruz .. haykonun yerini de beğenmedim değil :)
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 sicak olmaz mi? tam da mevsimi yani yanarsiniz valla sdsf. genelde izmir yakinlarindaki yerler agaclik degil BISERSINIZ.
jeedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 tabikide ağaçlık bir yer olsun istiyoruz ama deniz de yakın olmalı lüks bir yer değil aradığımız çokta rahat edelim demiyorum ama en azından deniz olsun :)
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 tabikide, cokta tesskur ediyorum vs vs. kiz bu ya. izmir'de bende kalsaniza siz. 5-6 arkadas ile? ne dersin? ;)
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bi fotoya falan bakaydin olm nefes alsin yeterle yurunmezki arkadas heh @op zeytin agaclari bulursunuz anca bu yorede, onlarda sahile bi yere kadar geliolar genelde, davutlar tarafi belki olabilir.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 olm 5-6 diyor illa guzeli cikacaktir icinde. yildiz tilbe ve saz arkadaslari ise eger "pardooon sizi keklemisler sanirim. benim adim bahtiyar guldek. dasaaa diye birisi burada yok" der kaparim kapiyi
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 http://www.bizevdeyokuz.com/en-iyi-kamp-alanlari-ve-bungalowlari-2 bak burda liste yapmışlar, hepsi izmire yakın diil ama
Öne çıkan mesajlar