dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 burada kontor, gaz, elektrik falan odeme makinelerinin markasi top-up cunku. para yukledim dun telefona kiosktan. orada gordum. adi bottoms up olsaydi oyle olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 thongs down diye yapip ekmek yemesinler mi sindi! uf nebcim eppeak yenir ki hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Ulan bu da öm olacaktı.... Epic failim iki gündür hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Aadsfadsaddffasda. O iki butonu artık ekranın uç köşelerine koysunlar muntazam bi şekilde yapıyoz o hatayı hepimiz. Belli ki basit (hatta en basit) forumu kullanabilecek yeteneğe sahip olmayan insanlarız hepimiz. bunu kabul edip önlemler alalım, başka birşey istemem. @fever: Discord'a almadık mı seni? Aslında hiç uğraşmayıp efendi gibi irc kursak her türlü deep/off the rec. iletişim ihtiyacımızı oradan gidersek daha güzel olcak da. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 almadınız beni discord'a. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 herseyi devletten bekleme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar