dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 burada kontor, gaz, elektrik falan odeme makinelerinin markasi top-up cunku. para yukledim dun telefona kiosktan. orada gordum. adi bottoms up olsaydi oyle olacakti.
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 thongs down diye yapip ekmek yemesinler mi sindi! uf nebcim eppeak yenir ki hem de.
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Ulan bu da öm olacaktı.... Epic failim iki gündür hayırlısı.
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Aadsfadsaddffasda. O iki butonu artık ekranın uç köşelerine koysunlar muntazam bi şekilde yapıyoz o hatayı hepimiz. Belli ki basit (hatta en basit) forumu kullanabilecek yeteneğe sahip olmayan insanlarız hepimiz. bunu kabul edip önlemler alalım, başka birşey istemem. @fever: Discord'a almadık mı seni? Aslında hiç uğraşmayıp efendi gibi irc kursak her türlü deep/off the rec. iletişim ihtiyacımızı oradan gidersek daha güzel olcak da. Neyse.
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 almadınız beni discord'a. :(
Öne çıkan mesajlar