kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 valla yok insana sinir krizi geçirtiyorlar ya yarın gidicem şubeye olay çıkartıcam.
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Yurtiçi kimseyi evde bulamıyor adeta varoluşunu sorgulatıyor insana. bir de geldik diye iddialaşırlar. Siteden baktım ürün şubede gözüküyor ama bulamadılar, artık yarına kaldı.
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 abi yarın beklersen yine getirmezler söyliyim direkt şubeye git yardır ana avrat
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 bir saat önce şubedeydim. çıkmadan kontrol ettim şubede gözüküyordu ama kadın yarın gelecek deyince pek üstelemedim, acelesi yok elbet gelecek elime. :P
masa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Yurtiçi gayrettepe şubesini şikayet etmiştim. Evde olduğum halde evde olmadığını iddia ettikleri için. Sonra bir daha şube bana hizmet vermedi. Gayrettepe şubesi ile aramda bir sokak olmasına rağmen siparişlerimi gülbağ şubesi getirmeye başladı. Ama değişen birşey olmadı. Onlarda kötüydü.
calimero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 abi ben şunu anlamıyorum ya. Türkiye'de şu kaliteli kargo hizmeti ihtiyacını görüp, insan gibi hizmet verecek bir firma neden sektöre girmiyor? süpürür yeminle, bu kargo şirketlerinin hepsi birbirinden beter. Bu kadar mı zor dürüst ve doğru biçimde işini yapacak saygılı elemanlar istihdam etmek?
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 dun şikayetvar.com a yazmıştım sabah aradilar tekrar yasanmicak kargonuz dagitima cikarildi bugun gelicek diye. dedim hic inanmiyorum eger sikayet edebiliyorsaniz ustlerinize sikayet edin bu subeyi dedim. bakalim gelicek mi bugün. sikayetvar bu acidan iyi hic musteri hizmetlerine baglanip durumu anlatmaya calismiyorsun. onlar konuyu bilerek ariyorlar seni.
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 haftada min 2 kargo geliyor daha 1 kez sorun yaşamadım. ne arastan ne yurtiçinden. evdemisin gelelim mi diye arıyorlar değilsem yok bırakın şubeye ordan alırım diyorum.
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 sizin orda ikisi de iyi demek ki burda da aras ve ups muthis yurtici kotu:(
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 en çok sorunu aras kargo ile yaşıyordum ama son zamanlarda sorunsuz getirdiler. öte yandan mng kargomu bahçeye bırakmış çünkü zemin katım(?) sdf. nedense alışveriş yaptığım yerlerde yurtiçi seçenek olarak bulunmamaya başladı.
fenn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 dreagloth said: en kötüsü sürat Arası tek geçerim
fenn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Aras kargo ile satış yapan hiç bir firmadan alım yapmayarak, sinir kat sayımı normale çekiyorum
Shean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ben hiç aras ile sorun yaşamadım ya. yurtiçi kargo arada getirmiyor kargoları bilerek ama aras verip gidiyor imza bile attırmadan pofdsgks
Öne çıkan mesajlar