raivo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Cikis tarihinin de belli olmasiyla hangi karakteri secicegim sorusu daha da fazla onem kazandi.us serverlarinda bir paladin bir rogue bir hunterim var hepsi de 30 lu lvl larda.Ama hala karar veremedim.Benim icin genelde onemli olan solo dur ama pvp de de saglam olsun tabi.Onerileriniz veya tercihleriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 human mageyim. yanda aperatif olarak ice bolt var yavaşlatmak için talentler ile fire&arcane'ye abandım. gerçi level 18im ben. eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Undead Shadow priest... Lvl 45 e kadar shaman oynadım ve paladin kadar sıkıcı bir class...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 5x- Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 undead mage olicim.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Troll Rogue Hala ass+sub mu yoksa, combat'mı yapsam karar veremedim..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tauren druid olmayı düşünüyom bende tam karar veremdedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 undead warlock tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Human - Mage[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noxael Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya bi fazla account u olan varsa :) bende secmek istiorum...[signature][hline]You have failed me for the last time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 şurda bi hafta falan kalmış zaten betanın bitmesine , napıcan accountu[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noxael Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bi fikrim olsun karakterler hakkinda die yoksa beyenemessem soora char i yeniden kasmak zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mage karakterim gnome olacak 41 fire 10 arcane talentle tam fire mage olacak. Rouge karakterim nightelf olacak talent,silah vs gibi şeylere karar vermedim betalarda hep mage ile oynadım rouge u retail e sakladım. //acaba reatailde de talentlerimizi 0 layabilecek miyiz? Us de 0 lanabiliyormu mesela ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Undead-Rogue Troll/Orc-Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kararım kesindir Undead Mage ilerde bunu yukseltıınce birde noncaster bır char yaratcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Druidler nasıl acaba iyiyse hangi ırkınki ?(daha oyuna adımımı atamadığım için soruyorum bende)[signature][hline]Fazla World of Warcraft BETA Account'u Olanlar Lütfen PM Atin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Nighyelf Hunter ım valla baya zevkli ama tamamen sabır ve zamanla mecburları var mob lar hep size dala bunu söyliyim(bana hep öle oluyor) ben Marksmanship ve Beast Mastery üzerinde takıldım men şimdilik gerçi lvl 20' yim ama bana göre baya ii hunter'lık.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Troll hunter olmayı düşünüyordum ama Alliance'ların şehirlerine hasta oldum. :) Hala emin değilim ne seçeceğim konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bende nightelf hunter[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Her zamankı troll rogue level 35 rogue yapdım server acıldıgından berı :) heheh :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ahahaha bende troll rogue[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 aha seyfu lınd aha ısde adamım benım beraber kasmaya basladık halada beraber kasıyoz 2 tane rogue resmem ezıyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Human/Rouge[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tauren shaman olucam büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 dwarf priest. onu level 60 yapıp itemleri tamamlayıp battlegroundslara akıp raidler düzenledikten sonrada bir human mage acmayı düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 NE Rogue soloda harika.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar