kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 lg tvye yeni bi uygulama gelmiş ya da ben yeni farkettim telefonun browserından açtıgımız videoları tvye aktarıyo sorunsuz. tvnin browserından girip açıyoruz zaten diyebilirsiniz tabi ama bizim lg tv bellek hatası veriyo o şekilde bide hepsini açamıyo ya da tam ekran olmuyo falan baya iyi geldi o yüzden bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Yeni değil bu, sen yeni görmüşsün. Aynı wifi üzerindeysen yapabiliyorsun, 2 yıldır var o özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 chromecast falan olmadan youtube haric telefonun browserindaki videoyu nasil aktarabilirim tvye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 youtube dışındaki videolar için hiç bir fikrim yok. Samsunglarda mirror özelliği falan var ama, oluyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 abi ben denedim çalıştıramadım. cast olmadan appletv olmadan mirror özelliği yalan gibi. mirror olayını pc-samsung arası da yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 stimpak said: youtube dışındaki videolar için hiç bir fikrim yok. Samsunglarda mirror özelliği falan var ama, oluyor mu bilmiyorum. bununla oluyor iste chromecast falan olmadan atiyorum muthistakilmadanhdfilmizle.com daki filmi telefonundan acip tvye aktarabiliyosun sfdds sen iki senedir var diyince ben ondan sordum baska secenek var mi browserdaki videoyu cast yapmak icin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar