bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 selamlar bende olan bi renkli staff name scp i var burdan bi yerden bulmuştum şimdi tamam çalıştı server adı staff name de yazıyor ancak ismimde sadece nick im yazıor yani ben söle yazmasını istiorum owner isim admin isim devoloper isim bunları bana yazacak bi arkadas var mı zahmet olmazsa her staff ın bolumune gore isminin yazmasını istiyorum kafasında mesela (server adı ) Staff Member owner bilgehan mesela böle yazsın istiyorum kısacası kafama tıkladıgımda owner (nick) ve onun ustunde (server adı ) staf member yazmasını istiyorum cok uzattım kusura bakmayın toplarlayamadım biraz
jonq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Valla tam anlamadım bu araeda scp yi gosterirsen nereleri duzeltmen gerektigini soyleyebiliriz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hangi scp kullanıyruz scpyi yaz buraya[signature][hline]Lol
nopel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Scriptinde diye bir kısım vardır... Onun Yanına gibi bir şeyler yaz. Ben Kendim Böyle Bir Scipt Yapmıştım. ama sunu unutma Sphere 55i kullanıyorsan "@0480" gibi renk kodları yazamassın[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 rapci ne dion usta ya off onu zaten hallettim sadece Owner (nick) olmasını istiom onuun ayarını sordum
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 on=@click owner return 1[signature][hline]Boo
Hell_Angel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 on=@click in altına sunu ekle if privlevel > 6 Owner if privlevel > 5 Admin . . diye gitcen işte[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tamam simdi olduda bide (server adı) staff member yazmasını istiyorum bunuda yazarsanız minnettar kalırım
Lostbr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 on=@dclick if (>1) title Staff Member endif birde oyuna girince login triggerine titlesinin staff member olmasını saglayabilirsin spheretables.scp deki on=@login triggerine ekle örnegin. on=@login if (>1) title Staff Member endif
Öne çıkan mesajlar