Sensible Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Arkadaşlar by letheyi araştırdım internette,heryerde başka şeyler yazıyor. Çok çıkıyor bu lethe karşıma peki nedir bu? Gene bir şarkıda gördüm (Dark tranquility - lethe). Biri bana izah ederse sevinirim nedir nedemektir bu lethe.[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hehe lethe d,ie nicki olan bi arkadaş wardı forumda draven in bestesine vokal tyapomıştı bi ona sor ya da en dogrusu için ekşi sözlüğe bak[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 nehır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Nehir dediğin cehennemede akan nehirlerden biri. Araştırırken bunuda gördüm ama başka anlamlarıda var galiba. "You are my lethe" falan yani uymuyo[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Aha ekşi sözlüktete şunuları buldum: -Eski yunan mitolojisinde, suyundan içenlere geçmişlerini unutturan, hades te bir nehir lethe... dark tranquillity de bunndan esinlenmiş yaptığı muhteşem şarkıda -mitolojide unutuş ırmağı. -yunan mitolojisinde kavga tanrıçası eris'in kızı ve unutuşun kişileşmesi. yeraltı dünyasının girişi olduğuna inanılan lebadeia yakınlarında, trophonios kahininin bulunduğu yerde, bellek pınarı (mnemosyne) ile birlikte aktığına inanılan unutuş pınarı. Buda dark tranquility'nin şarkısının Türkçesi: lethe, yok eden (dağıtan, eriten) sıvından ver içmek için bana ve boş ve güçlü unutkanlığın tatlı merhemini ve lütfunu ödünç ver bana; yakın tut beni. (içten-samimi sarıl bana) gökyüzünden (cennetlerden) hızla ayrılırken, gece boyunca hızla ayrılırken çöz (açığa çıkar) yıldızları. sen, kılıcım ve ipim (darağacım) olduğun için (sen) benim lethe'msin. kobalt akımlarında yanan anıları delmek, parçalamak için kalbime saldırdın sen. beni tekrar öldürmek için pençe gibi parmaklarınla acının keskin bıçak darbeleri içinde damarlarımı temizle. çal beni, al (işgal et) beni ve yükle (suçla) beni yine! yandığım ve (soğuktan) titrediğim için (...'nın her hareketiyle) her hareketinle yak beni. böylece temizlendim bir projektörle. boş ve güçlü unutkanlığın tatlı merhemi ve lütfuyla öpülmüş (okşanmış) yeniden işlenmiş ve yenilenmiş görünüyorum. lethe, benim tek arkadaşım ve rehberim! yakın tut beni (içten-samimi sarıl bana). senin parmaklarınla boğulurken, senin aşkınla boğulurken nefret ettiğim yaşam sen olduğun için (sen) benim lethe'msin. gözlerimdeki alevlerle ve üstümdeki okyanusla tutkulu özlemlerde (iç geçirme) sürükle ben! ve bana (...'sız) sensiz yaşayabileceğim bir hayat bağışla! Tamam buldum sağolun[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Zehir diye biliyodum ben yanlışmış demekki :)[hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paticik'deki Lethe realdan arkaşım olur tanırım. Kendisi nete giremiyo. Girebilse açıklarıdı hehe :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 vış öğrenmem çok ii oldu be merak ederdim mesut oldum[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 off.. nası kaçırdım ben bu threadi.. (öss saolsun) :p bua rada unutturan nehir styx de olabilir.. ben onu çözemedm hala.. karmaşık bi durum :P[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefsantum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 1.eski nickim 2.taptıgım sarki 3.mitolojide suyundan icince herseyi unutturan nehir kısa ve oz oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 insanın üzerine yakışanı giymesidir. veya kompitüre sorun.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 patiye üye olduğmda nikim olacaktı ama başkalarında olduğu için seçemedim,ben de dark tranquillity nin kardeş grubu olan in flames in december flower şarkısını seçtim,taptığım bir şarkıdır,süperdir,girişiyle,çıkışıyla(from the life that i hate),bayan vokal + mikaelin aynı anda coşmasıyla,mitolojisini geçtim açıklamışlar zaten,dinlemeyen ölsün diyorum :) ........you are my letheeeeee..........[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya ben de diyorum lege geri mi döndü.. citizene bakıyorum tarihlere bakmak aklıma gelmiyor 2 dakikada allak oldum :) bu arada anlamı güzelmiş bayağı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 öldükten sonra gidiosun lethe den su içiosun, ölmeden önceki yaşamındaki olanları bitenleri unutuosun :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Head, 02 Şubat 2005 20:53 tarihinde demiş ki: insanın üzerine yakışanı giymesidir. veya kompitüre sorun. ehehe kompiter zıt nedir?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Of şimdi lethe yakınlarda olsa da gidip içsek[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 mikael abimizin konser performansı albümdeki kadar iyi olabilse de konserde intihar etsek. ama yok albümde harikalar yaratan adam konserde kusuyor. güzelim şarkının da içine ediyor. baştaki akustik introyu da klavyeyle çalıolar zaten peh.[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar