Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran kartı tavsiyesi

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Şu anda 256MB Leadtek FX5600 kullanıyorum. Malesef directX 9.0c ye upgrade olamıyor (oldu diyor ama hep b'de kalıyor). format mormat da işe yaramadı bu kart resmen c'ye geçmiyo.
Şimdi hem hızlı, hem c'ye geçebilen (kıstas olarak Sims2, SW Battlefront, NFSU2 ve Pirates2 çalıştırmasını verebilirim, bunlar c olmadan çalışmayan oyunlar) hem de 200 doları geçmeyen bi kart istiyorum. Neler tavsiye edersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Leadtek WinFast A360 TDH 128mb öneririm ben kullanıyorum FX 5700 kendisi ve 10 ay önce 200$'a almıştım şimdi haliyle düşmüştür yani rahat alabilirsin. 256mb olanı da var bu kartın ama bellek erişim süreleri daha yavaş olduğundan genellikle önerilmiyor. MSI'ın da kartları iyidir FX 5700'e bakabilirsin onda da.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer kartlarda olduğunu sanmıyorum ama Leadtek WinFast A360 TDH'nin 256mb olan verisyonunun bellek erişim sürelerinin daha uzun olduğunu biliyorum. 256mb alacaksan önce Leadtek harici olan kartlara bak en son çare Leadtek derim. Ama 128mb olan versiyonu gayet iyi tavsiye ederim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gursu, 02 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
Ekran Karti İçin Nekadar Para Ayırıorsun?

Okumadan cevap vermeseniz?

said:
Gunn, 30 Ocak 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
Şu anda 256MB Leadtek FX5600 kullanıyorum. Malesef directX 9.0c ye upgrade olamıyor (oldu diyor ama hep b'de kalıyor). format mormat da işe yaramadı bu kart resmen c'ye geçmiyo.
Şimdi hem hızlı, hem c'ye geçebilen (kıstas olarak Sims2, SW Battlefront, NFSU2 ve Pirates2 çalıştırmasını verebilirim, bunlar c olmadan çalışmayan oyunlar) hem de 200 doları geçmeyen bi kart istiyorum. Neler tavsiye edersiniz?
[signature][hline]vadaaa
i love this game!

Akvaryum Tutorial
youth only zone

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...