Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en uzun ne kadar yürüdünüz

hyde

Öne çıkan mesajlar

bi keresinde tk ödewi yapmak icin bebek'e gitcektik ark.la
taksim-sariyer otobüsüne bindik kolej die bi durak vardi robert mi geldik herhalde die indik.
meger daha arnavutköye bile gelmemisiz.
soukta baya bi yürüdük galiba bi durakta indigimizi hatirliom sonra bacaklarimi hissetmiodum sonra da bebek cafede cay ictik =)onu hatirliom.[signature][hline]pati pati resim =op
sende yaz yaz yaz =oP
I am the best fcuk the rest =)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yüzüklerin efendisi filmine gittiğimizde çıkışta servisi kaçırınca gece 12 de şehir içinden başlayıp dağ başındaki okula kadar 2 saatte gitmiştik 4 kişi yürüyerekten. (mesafe 15-18km falan).[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 02 Şubat 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
en uzun maratonlar bile 18km falandır
resmi maraton uzunluğu 42 km 195 m olması lazım. aklıma takıldı söyliyim dedim :P

konuyla ilgili olaraktan da, çok uzun yürüyüş mesafelerim yok valla. arada bostancı-kadıköy arasını veya o civarda mesafeleri yürürüm o da kaç km'ye denk düşüyosa.
40-45 km falan uzun mesafe gerçekten. takdir ettim doğruysa.[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revenge, 02 Şubat 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
Ankara'da Or-an'dan kızılaya yürümüştüm bi arkla.15-20km vardır en az.Ama 40km nası yürümüsünüz dogruysa hellal

ozaman helal!!:)ama yokuş aşağı gitmişsindir kolay gelmiştir belki!

biz 4 arkadaş cebeci A.Ü hukuk fakültesinin önünden A.Ş.T.İ'ye yürümüştük!! kaç km bilemeyecem ama insan konuşa konuşa gidince pek yorulmuyo ama akşam ewde oturduğun anda hangi akla zihniyet o yolu yürüdüm diye yakınıyosun!!:D
Sosyal ağlarda paylaş

o gün fb-gs derbisi vardı...maça 4 saat olduğu halde biz kadıköydeydik...bilet bulamadık bari caddede bi yerde izleyelim dedik...başladık sahilden yürümeye...önce fenerbahçe piramitin oralarda turladık..sonra sahilden dewam ettim..maltepe sahiline kadar...ondan sonra geri döndük caddeye çıktık...caddede epeyce turladık ama her yer 10 milyon istediği için bostancıya kadar geri döndük...orda bi birahanede maçı izledik...ardından göztepe parkına kadar geri yürüdük...ordan yokuş yukarı göztepe bp ye kadar çıktık eve geldik :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere istanbuda boğaziçinin uçaksavar kampusünden bebek sahile ordanda sahilden eminönüne yürümüştük.

bilmiyorum ne kadar uzunluğu.

arkadaşlarımda başkent üniversitesinden(ankaranın çıkışında oluyor kendisi) bahçeliye yürüdüler iddia üzerine.sanırım 23 kilometre.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adokas, 02 Şubat 2005 14:27 tarihinde demiş ki:
Ben Antalya'da Işıklar'dan Burger King'den çıkıp Örnekköy'de ki Martılı Sitesi'ne kadar yürümüştüm 20 km. fln var sanırım..(çok mu abarttım?)

kilometresini bilemeyecem ama bildiğim kadarıyla bayaa bi uzak ben yorlmayı bırak o yolu yürümeyi hayal bile edemem örnekköye arabayla ggitmek bile bana sıkıntı weriyo antalyada bulunduğum konum itibariyle!

[Bu mesaj ege1903 tarafından 02 Şubat 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kilometreyi bende bilemicem ama 6 saat kesintisiz yürüdüğümü biliorum hesaplayacak olursa:
bir insan ortalama saatte 5 km yürüyebilir 5*6=30 km :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

25-30km
arazi ayrıca

eniştemlerle ava çıkmıştık (adam 60 yaşında ve kışın neredeyse her hafta sonu o kadar yürüyorlar avda oeh)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

50 km yürdük arklarla arkadaşlara yatıya gidecez veletler dediler minübüse binmeyelim bir başladık yazın hava 40 derece 10 saatte terden ve yorgunluktan ölmüş bir şekilde vardık 1 saat sonra bu fikri oratya atan arkadaşı doğrama teşebbüsünde bulundum 7 kişi zor ayırdı beni heriften :D[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cyan_Bloodbane, 02 Şubat 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
50 km yürdük arklarla arkadaşlara yatıya gidecez veletler dediler minübüse binmeyelim bir başladık yazın hava 40 derece 10 saatte terden ve yorgunluktan ölmüş bir şekilde vardık 1 saat sonra bu fikri oratya atan arkadaşı doğrama teşebbüsünde bulundum 7 kişi zor ayırdı beni heriften :D

50km i 3 saatte yuruyunde siz sonra tanriya sukredin[signature][hline]alkolik
pAAL' 05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...