Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Selam herkese, Cok dusundum, en sonunda buraya acmaya karar verdim, Saskinbakkal da Bagdat Caddesi ustundeki Burger King e gidenlere bu sorum, birinci katinda bir poster var, Spirits of Rock diye, 3 kisinin yuzu var. Bunlar soldan saga Jimi Hendrix, bilmedigim biri ve John Lennon. Bu ortadaki bilmedigim birini bilen varsa ve soylerse minnettar olurum, olucam meraktan, her ay 2 defa giderim, hala sokemedim kim oldugunu.[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Up up and forward! Olucem meraktan diyom :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Aha bakin bu ortadaki kendisi[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 morrison, doors'dan[hline]divine sarcasm [Bu mesaj Seraxis tarafından 10 June 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 luke skywalker.[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bitch_of_bat 'e benziyo ehu morison. bu arada john lennon ne halde öyle o resimde, tanıyamadım valla.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 o resim eşliğinde whopper götürmeyi seven biri olarak yazıcaktım ancak geç kalmışım :)[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 aynen, tam karsisina oturdum bu aksam gene, kattaki herekes sirtimi verdim, zatne yan masadaki cift de cocuk kiza salak salak bildigi tum fikralari analtiyodu, sonra da kiz anlamiyordu ve aciklamak zorunda kaliyordu, dusunsene, benim abi devam et diye kapidan bagiran bir tip falan ahahaha sekinde yemegime baharat oluyolardi. Ben de bu 3 ustaya bakip onlar icin de yiyodum :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar