Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 selam klavyemdeki m tuşu bi süre kullanmadıktan sonra basınca çalışıyor çalışana kadar bikaç defa basmam gerekiyor şu anda gayet güzel çalışıyor mesela mmmmmmm ama beş dakka sonra denesem çalışmaz. spamlemek gerekiyor anca tekrar çalışması için. başına böyle bişey gelen oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 klavyeyi açıp temizleyiver düzelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 temizlemeyi denedim de zaten laptop klavyesi olduğu için çok bi kir birikmemiş içinde. öyle üzerine bişey dökmüşlüğüm falan da yok şaka maka format atabilirim gerçekten usul usul delirtiyor çünkü daha dün başlamasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 kabak cicegi dolmasi yiyecegine klavye alcan o paraya abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Kabak çiçeği dolması <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Bozulmuştur, klavyeyi değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 abi niye bozulduğunu anlamadığım gibi şu anda da nasıl düzeldiğini anlamadım. son 1-2 saattir gayet tıkır tıkır çalışıyor. ay neyse nazar değmesin ekekek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 benim de iphone 5 tuşlar tutukluluk yapıyor, ara ara düzeliyor, sonra tekrar aynı şey oluyor. nedeni ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 ter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 benim e tuşu duble basıyordu bir ara. spark büyülü eliyle bastı düzeltti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar