gennayi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya ben bir function yazmak istiorum mesela butun stafflar oyuna girdiginde karsisina bir pencere acilicak orda biseyler yazabilicegim yanliz sadece oyuna giren stafflar icin boel bisi yazilabilirmi yazilirsa yardimci olursaniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 1- Once icine bisey yazdigin bi dialog yapacaksın a- textentry kullanarak 2ci bir dialogdan bu yazdigini surekli degisebilirsin b- scp den surekli degisebilirsin 2- Spheretables.scp On=@Login if (>1) //herhalde boyle idi yani acc ount plevel ine bakıcaksın burda src.dialog d_staffhaber return 1 endif[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gennayi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tesekkur ederim ama biraz daha yardimci olursaniz evinirim acemiyim cunku fazla bilgimm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hmm Ne kadar bilgin var bilmiyorum ben kısa kısa anlatmaya calısayım . -Oncelikle Dialog yapımını biliyormusun ? a-Dialog yapmayı biliyorsan yapman gereken bir dialog a TEXTENTRY kısmı koyup o dialog a girilen veriyi hm bir variable a atayabilirsin. Plevel i 1 den yuksek yani yetkili olarak giren kisiye plevel kontrolu yaptıktan sonra Normal bir dialog daki TEXT kısmına gibi variable i yazarak onların okumasını saglayabilirsin. b- Dialog yapmayı bilmiyorsan bu konuyla ilgili arama yaptıgında bazı yardımcı bilgilere ulasabilirsin. Bunun dısında Tutorial buldum onun link ini vereyim. http://forum.paticik.com/view.php?id=87054 Dialogumuz hazır oldugunu varsayalım. Sonraki asama için Spheretables.scp ( bazılar sadece tables.scp olarakta kullanıyorlar ) dosyasını açıp ctrl +f tusuyla "ON=@LOGIN " kelimesini aratacagız eger bulamazsak kendimiz yazacagız yok bulursak hemen altına ON=@Login if (>1) // Oyuna giren account un yetki seviyesi 1 den yuksekse src.dialog d_staffduyuru // giren kişiye staff duyuru için hazirladigimiz dialog u ac return 1 endif Kısaca acıklamaya calıstım umarım yardımcı olur.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar