MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yarin uluslarasi opucukler gunu Bu muhtesem opucugu diger arkadaslarina gonderirsen seni cooook seven birisi 4 gun sonra sana askini ilan edecek Eger bu haberi baska arkadaslarina gondermezsen 7 sene opulmeden perisan bir halde yasamaya mahsur kalacaksin. Bu test gercektir, ve sahsi tecrubelerde kanitlanmistir.En az 9 kisiye gonderiniz ne kadar bahtıl inanç sahibi bi toplumuz ya biraz once msnden ark gönderdi feyk bunnar feyk =P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bana hergün öpücük günü.[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: bu bi aralarki telefondan yağ akıo meselesine döndü O_o anlamadım :-?[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yok bundan verelim[Bu mesaj Mino tarafından 01 Şubat 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aman allahim ne gzl bi gün olacak...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathSword Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mino grafik süper gerçekten yaw bu kadar bağtıl inanç olurmu ya gece tükürme cin gelir ıslık çalma şeytan öper yüzünü yıka şeytan pislemiş benim arkadışamada mail gelmişti bunu 70 kişiye dağıt zengin ol yada öl komik bence sadece komik : )[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir __________________________________ charles Bukowski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Doo_m, 01 Şubat 2005 23:43 tarihinde demiş ki: aman allahim ne gzl bi gün olacak... Bende babamı öpeyim bari yada yan dukyandaki telefoncu kızı yada biranedeki teyzelerden birini öpeyim :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathSword Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu öpücük günleri bayramda olsa iyi olurdu çoğu kişi elini öptürmedi :'([signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir __________________________________ charles Bukowski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Offf anında zıplamıs burayada msnden paso yolluyolar cıldırdım istiyene hergün öpücük günü :P[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 pauhahu simdi baska bitane daha yayılmaya basladı ama küfürlü :D [spo1=küfür içerir!]Yarın msnde msg döndürmeye başlıyanlar ibnedir günüdür.(bu msj hariç bu bilgilendirme).Eğer bu msjı 10 dk içinde 5 kişiye yollamassan her gün 10 tane msj alıcaksın.Eğer yollarsan hergün 10Kontur kazanıcaksın.Bu kampanyaya katılım hiç olmassa siktir git.[/spo] komedi millet ya bi anda 4 tane geldi bundan[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bişey diycem bu yarın ya dünden önceki yarınsa yani bi gün geçmişse hadi diyelim bugün o zaman seviye başına ortalama forward süresi 7 dk olsa 1. seviye 7 dk. 2. seviye 7 dk ........ 1440 / 7 =205 seviye 205 seviyeye gelince 9un 205 üssü kişi son anda olaya girecek ve elleri ayaklarına dolaşıp yollayamıyacaklar. Yani bi günde 9^205 kişinin cinsel hayatını bitirmiş olacak bu hunhar dış mihraklar ay imdat ayol. Ayrıca yollamıycam :)[signature][hline]I've lost myself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 oha benim msn list azıttı :D şimdiki ; saat 01.01e kdr bu msgı 11 kisiye yollarsan 3 gun icinde senin icin onemli, cok uzun zamandır istedigin bir olay gerceklesecek. ancak bu msgı alıp da yollamamazlık edersen, kara listeye adın yazılacak ve 8 gun icinde hic beklenmedik felaketlerle karsılasacaksın. Unutma 01.01den sonra kurtulusun olmayacak, 5 yıl ıstırap ben bu gidişle ölecem[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu mesajı 3 sn içinde bi kağıda yazıp aynı anda yutup hızlıca çiğneyip hazmedersen millet sana deli diycek. Bu mesajı 3 kişiye yollarsan o 3 kişi ve 3 kişinin arkadaşlarıda sana deli diycek. Hiç bişey yapmazsan hiç bişey olmayacak. 3 kişiye yolla.[signature][hline]I've lost myself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bana da geldi az evel ayni mesaj... 11li 3 lü falan olan.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya msndende kim varsa yolluyor yeter atmayın artık şu mesajları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hiç gelmedi bana daha. ya birisi göndersin, ben de öpücem.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 10 20 kişiden aynı mesaj geldi banada ya nasil inaniolar da yolluyolar :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hadı be hıc hazırlanamadım rekor kırmayı deneyecektım 34 saatı gecerım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: voic3, 02 Şubat 2005 00:59 tarihinde demiş ki: said: eraygnr, 01 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: ne kadar bahtıl inanç sahibi bi toplumuz ya biraz once msnden ark gönderdi feyk bunnar feyk =P ha yani forumda en az 7 kişi bakar diye yazmadın? :) Ahahaha +1 :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yalannn[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Cermy, 02 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: bu msj hariç bu bilgilendirme LoL[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Mum_Chamber'a Baldur's Gate ve/veya FallOut CD'si kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hahah bu msn olayı abartıldı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: eraygnr, 01 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki:Yarin uluslarasi opucukler gunu Bu muhtesem opucugu diger arkadaslarina gonderirsen seni cooook seven birisi 4 gun sonra sana askini ilan edecek Eger bu haberi baska arkadaslarina gondermezsen 7 sene opulmeden perisan bir halde yasamaya mahsur kalacaksin. Bu test gercektir, ve sahsi tecrubelerde kanitlanmistir.En az 9 kisiye gonderiniz ne kadar bahtıl inanç sahibi bi toplumuz ya biraz once msnden ark gönderdi feyk bunnar feyk =P çaktırmadan bize de gönderiyosun yani arada :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: shapshal, 02 Şubat 2005 14:35 tarihinde demiş ki: said: eraygnr, 01 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki:Yarin uluslarasi opucukler gunu Bu muhtesem opucugu diger arkadaslarina gonderirsen seni cooook seven birisi 4 gun sonra sana askini ilan edecek Eger bu haberi baska arkadaslarina gondermezsen 7 sene opulmeden perisan bir halde yasamaya mahsur kalacaksin. Bu test gercektir, ve sahsi tecrubelerde kanitlanmistir.En az 9 kisiye gonderiniz ne kadar bahtıl inanç sahibi bi toplumuz ya biraz once msnden ark gönderdi feyk bunnar feyk =P çaktırmadan bize de gönderiyosun yani arada :D ehehe aynı şekilde sen de çaktırmadan bize gönderdin. PS: tıpkı benim şimdi yaptığım gibi :P[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 size her zaman öpücük göderiyorum. ailecek beyenerek izliyoruz :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar