Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Selam beyler ben birtane gnome mage yapacam inceledim durdum aklim cok karisti sizce nasil yapmam lazim nerele vermem lazim talent skill falanm benim aklima frost buyuler daha cok yatti ama sizin tavsiyeleriniz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Fire , Frost dan birini secip yanına Arcane al. Arcane i mutlaka kullan cok chance olaylarında inanılmaz etkili..Tallent Tree var ign.com da na bakarsan yardım olabilir sana..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sanirim fire pvpde daha agir basiyor.. frostlar daha cok crowd control icin..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben kendi mage imle Arcane Fire gidiyorum. Arcane nin faydasını özellikle ilerki levellarda çok gördüm. Ice Mage özellikle Melee karakterlere karşı etkili . Melee karakterlerin saldırı ve hareket hızlarını düşüren bir çok özellik var ice talent larında. Mesala oyunda Mage ler için en tehlikeli klas olan Rogue ların baya canını sıkar Ice Mageler. Ama damage olarak bakarsan Fire büyüleri Ice büyülerinden daha fazla etkili bu yüzden tabi oynayış tarzına göre değişir ama Fire Mage Ice Mage i 1 e 1 de genellikle yener. Aşagıdaki linke bir bak bence oldukça faydalı, http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-mage&t=23&p=1&tmp=1#post23 Ayrıca aşağıdaki linkten Talent Similasyonu yapabilirsin. Malum lvl 60 sonunda toplam 51 talent puanın var ve talentlar arasında seçim yapmak oldukça zor http://www.thottbot.com/?ti=Mage Bu arada oyunda istediğin zaman talentlarını resetleyebilirsin. Bence thottbot tan bir deneme yap aklına en yatanı oyun içinde dene beğenmezsen talent reset yapıp yeni bir sete gidebilirsin. [Bu mesaj HaploNexus tarafından 01 Şubat 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 wala ben arrıus arkdasımızdan gordum full ınt basmısh kodummu oturtuyo aynısını yapacam ozentıyım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Int in talentlarla alakası yok. Yüksek int yapmak için uygun kıyafet silah kombinasyonunu elde etmek gerekir. Ayrıca Int in büyünün verdiği damage ile de bir alakası yok. INT toplam Mana yı ve Critical vurma ihitimalini arttırır. Aşağıdaki listede yeraldığı gibi Oyunda ki armor ve silahlardan Eagle serisi hem stamina hem int bonusu veren materyaller. http://www.thottbot.com/?f=a&name=eagle&skill=Cloth&minl=&maxl=&stat1=&c1=gt&v1=&stat2=&c2=gt&v2=&stat3=&c3=gt&v3=&stat4=&c4=gt&v4=&stat5=&c5=gt&v5=&spellboost= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Duydunmu Karablut int itemlarla yapiliyomus... Cahil seni... Int in dmgla bi alakasi yokmus :) Bak ogren cahil kara ![signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya beyler siz ne tavsiye edersiniz pvp de mage icin mesela biri yol haritasini cizebilir mi kendisininkinin aciklamali olarak sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bu benim gittiğim Talent serisi. Görüldüğü üzere Arcane Fire gidiyorum. Fire Arcane de oldukça etkili olmasına rağmen özellikle üst lvl larda FireResist mob sayısı ve Fire Potion taşıyan oyuncu sayısı arttığından sadece Fire a güvenmek yeterli gelmedi bana. Frost gidip Ice Mage yapmak ta düşünülebilir ve özellikle Melee karakterlere ve geniş grupları etkisiz kılmak üzere skiller geliştirilebilir. Ben ise PvP veya Grup PvP lerde açılışta yüksek dmg verip Grubun geri kalanını rahatlatmak ve düşmanı başlangıçta güçsüz hale getirmek üzere skilleri geliştirdim. Fire Mastery Rank 5 Improved Fireball Reduces the casting time of your Fireball spell by 0.5 sec Nekadar hızlı büyü o kadar çok damage Rank 5 Impact Gives your Fire spells a 10% chance to stun the target for 2 sec. %10 chance yazmasına rağmen stun sıkça işliyor. 2 sn nedir diye düşünmemek lazım PvP de oldukça önemli 2 sn. Rank 5 Ignite Your critical strikes from Fire damage spells cause the target to burn for an additional 40% of your spell's damage over 4 sec Adamın kafasına 700 dmg vurduğun zaman üzerine bir de 300 dmg dot süper. Rank 2 Incinerate Increases the critical strike chance of your Fire Blast and Scorch spells by 4 Scorch için değil ama Fire Blast ın critical yüzdesinin artması önemli Rank 1 Pyroblast Hurls an immense fiery boulder that causes 148 to 195 Fire damage and an additional 56 Fire damage over 12 sec 6 sn casting süresi uzun gözükmekle birlikte Presence of Mind la birlikte kullanıldığında süer etkili bir büyü haline geliyor. Presence of Mind(PoM) özellikle PvP de rakibi kuzuya çevirip Fireball, PoM + Pyroblast , FireBlast ile açılışta sağlam bir damage veriliyor. Ayrıca DoT etkisi yaptığından rakibin stealth olmasını da engelliyor. Rank 3 Improved Flamestrike Increases the critical strike chance of your Flamestrike spell by 15% Çok önemli olmamakla birlikte Blast Wave i alabilmek için 3 puan harcamak gerekiyor Rank 1 Blast Wave A wave of flame radiates outward from the caster, damaging all enemies caught within the blast for 176 to 211 Fire damage, and dazing them for 6 sec Süper bir AoE. 6 sn rakibi etkisiz kılmak hemen hemen işini bitermek için yeterli. Ayrıca Frost Nova dışında düşmanı hareketsiz kılacak bir büyüye daha Mage lerin ihtiyacı var. Rank 1 Critical Mass Increases the critical strike chance of your fire spells by 2% Critical iyidir. Fire Total: 23 Arcane Mastery Rank 5 Improved Arcane Missiles Gives you a 100% chance to avoid interruption caused by damage while channeling Arcane Missiles Kesinlikle alınması gerekir. Rank 2 Arcane Focus Reduces the chance that the opponent can resist your arcane spells by 4% Özellike kendinden 3-4 lvl yukarda bir düşmanla savaşırken önemi anlaşılıyor. Rank 5 Arcane Concentration Gives you a 10% chance of entering a Clearcasting state after any damage spell hits a target. The Clearcasting state reduces the mana cost of your next damage spell by 100%. Mana harcamadan büyü yapmak güzel oluyor. Rank 5 Improved Arcane Explosion Reduces the casting time of your Arcane Explosion spell by 1.5 sec. Normal casting süresi 1.5 sec olan büyü bu talent a 5 puan verildiğinde Instant haline geliyor. Özellikle kalabalık bir grupla savaşırken oldukça etkili. Kesinlikle alınması gerekiyor. Rank 1 Evocation While channeling this spell, your mana regeneration is active and increased by 1500%. Lasts 8 sec Uzun süren savaşlarda full mana devam etmeyi sağlıyor. Manası biten mage ölü mage anlamına geldiğinden 1 dakikanın üzerinde süren bir savaşta kesin kullanılıyor. Rank 2 Improved Mana Shield Increases the damage absorbed by your Mana Shield by 75% Mana Shield Fiziksel damageları HP den değil Mana dan karşılamak için kullanılan büyü. Kötü yanı 1Hp lik damage için 2Mana yemesi. Ölüme veya hayatta kalmaya sebep olabilen bir skill. Dikkatli kullanmak lazım. Oynayış tarzına göre bu talent alınabilir veya buraya verilen 2 puan Arcane Mind a kaydırılabilir. Rank 2 Improved Counterspell Gives your Counterspell a 100% chance to silence the target for 4 sec Özellikle casterlarla savaşırken 4 sn adamın hiç bir büyü yapmamasını sağlamak fazladan 2-3 büyü atabilmek manasına geliyor ki PvP de üstünlük sağlamak açısından önemli. Kesinlikle alınması gerekir. Rank 1 Presence of Mind When activated, your next Mage spell with a casting time less then 10 sec becomes an instant cast spell PoM 10 sn altında ki tek bir büyü instant oluyor. Yukarıda anlattığım gibi PryoBlast la birlikte oldukça etkili. Rank 2 Arcane Mind Increases your maximum Mana by 4% Fazla mana iyidir. Rank 3 Arcane Instability Increases your spell damage and critical strike chance by 3% Tüm büyülerin critical ihtimalini %3 arttıyor. Her 100 INT in %1 crit getirdiği düşünülürse %3 oldukça büyük bir rakkam. Kesinlikle alınması gerekir. Arcane Total: 28 Total Points Spent: 51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 pve icin en yii fire.pvp icin arcane diyorum.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bu arada Virtue-L kardeş yazdılarımda bir hata mı gördün? Bir hata varsa açıkça yaz buraya. Eğer ilk entry okursan adam Talentlar da kara veremedim bir tavsiye yazın yazmış biz de talentları yazdık. KaraBulut INT kasıcam dediğinde Talent tartışılan bir yerde kafalar karışmasın diye açıklmada bulunduk yanlış mı yaptık. WoW dışında bir oyun oynamış olanlar INT ile DMG arasında alaka olduğunu zannedebilir mesala Lin2 de öyleydi bu karışıklık olmasın diye açıklamada bulundum. Eğer bu konuya çoktan haiz isen ne mutlu sana diğer insanlarından gözünden kaçmış olabilir, açıklama yapmakta fayda gördüm. Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yaw aranizda ice arcane giden yok mu ben bunu tercih edecem herhalde ama tavsiye lazim + lari ne - leri ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: HaploNexus, 02 Şubat 2005 10:38 tarihinde demiş ki: Bu arada Virtue-L kardeş yazdılarımda bir hata mı gördün? Bir hata varsa açıkça yaz buraya. Eğer ilk entry okursan adam Talentlar da kara veremedim bir tavsiye yazın yazmış biz de talentları yazdık. KaraBulut INT kasıcam dediğinde Talent tartışılan bir yerde kafalar karışmasın diye açıklmada bulunduk yanlış mı yaptık. WoW dışında bir oyun oynamış olanlar INT ile DMG arasında alaka olduğunu zannedebilir mesala Lin2 de öyleydi bu karışıklık olmasın diye açıklamada bulundum. Eğer bu konuya çoktan haiz isen ne mutlu sana diğer insanlarından gözünden kaçmış olabilir, açıklama yapmakta fayda gördüm. Neyse Her ikisinide tanidigim icin ben aciklama yapiyim hemen. Kara da Virture da birbirini yakindan taniyan 2 armadash ve her ikiside Us te ciktigindan beri oynayan kishiler. Arrius ise arkadashlari ve 60 lvl mage (kara lvl 59 hunter oteki 50 warrior vs) Kara arriusun karakteri begenince ve arius full int gittigi icin boyle biir post atmish. Int mana pool ve crit % sini etkiliyor etc[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sze tavsiye veriyim.. MAGE OLMAYIN!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet warrioir olun...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 warrior ii guzel hos ama 40-60 arasi artik isyan ettiriyor. miden falan bulaniyor party bulamiyorsun. 1.Taranis Hebele Lfm1 Tank for ZF /Tell hebele hiya i am a 48 warrrior at your service. Hebele i said tank not warrior[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Iyi o zaman kendilerine tank yerine hunter alsinlar, yada priest alsinlar 3 priest birbirini heallayip dursun. Valla pabuc birakmican... Sahsen ben birakmiyorum. Ayrica warriorsuz parti de olmuyor acikcasi. En azindan bosslarda baya zorlaniyorlar... Ayrica Dev'lerden Patch sozu aldiktan sonra daha ne isterim ki ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 mageyim valla , yakıyorum dünyayı ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bu arada int'in crit'e ve damage'e etkisi var mi ? Yani nerede yaziyor... Ben hic boyle bir bilgiye rastlamadim ama.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 oyunda char window u ac orda str stamina int vs yaziyo gel intin ustune bekle 1 saniye aciklamasini yazicaktir her class a gore degisiyo statlerin verdigi ozellikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar