Sakalliyan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 merhaba arkadaşlar, ben bilgi üniversitesinde çalışıyorum ve malum üniversitelerin kedisi köpeği eksik olmaz. haliyle vicdansız insanlar da bakamadıkları hayvanları ara sıra gelip böyle kampüslere bırakıyorlar. 1 haftadır çok tatlı ve inanılmaz insan canlısı bir kedi bizim ofisin etrafında takılıyor. benim evde zaten bi dişi bi erkek iki kedim var istesem de alamam zaten kimseye de sahiplenin diye rica etmiyorum, hani sahiplenilse süper olur çok tatlı kendileri ama mümkün olduğunca hayvanın yemeğini suyunu koymaya çalışıyorum, o da yaşıyor bir şekilde. ancak yarından 11 temmuz'a kadar yokum istanbul'da ve hayvan aç susuz kalacak kampüs de bomboş. buralara yolu düşecek, bir şekilde gelip (su kapları var) su verip biraz da kuru mama verebilecek kediseverler arıyorum. eski krek tiyatro binası önünde takılıyor, haritayı paylaştım. zaten hep kapının önünde yatıyor. bu binayı bulmak çok kolay. tam otoparkın yanında tek katlı sarı bina öbür tarafında da gastronomi var zaten. tam işaretlediğim yerde dolaşıyor hep. muhtemelen buradan bir şey çıkmayabilir çok garip bir istek bu, ayrıca kedi de 8-9 gün ölmeden kalabilir ama içime dert oldu buraya bir yazayım dedim. herkese iyi bayramlar. kediciğin fotoları: http://imgur.com/a/zYUDX harita: http://imgur.com/a8x0hXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Ben istanbulda değilim de okuldan olmayan girebilecek mi kampüse? Çok güzel bi davranış yaptığın :) Bu arada yemek hertürlü bulur da önemli olan su bu sıcaklarda. Bol bol kaplarca su koy gitmeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 hani bulunsa iyi de , bulamazsan da çok dert etme. sokak kedisi ne kadar insancıl olsa da aç kalınca kendini doyurur merak etme. öyle açlıktan ölen sokak kedisi diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 bişey olmaz kediler yürüyerek mesafe katedebiliyor bulur o yiyeceğini suyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 sorun mekani terkederek yeni yiyecek buldugu yere yerlesecektir. en fazla 3 gun bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Eğer dediğin yer santralsa yaşar orda ya yaşamaz mı? Bizim okul kedi evleri yaptıydı sizde yok mu o tarz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 yaz okulu var yaw verirler mama su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 yaz okulu 11 temmuzda başlıyor. önemli olan bayram tatili. sorun şu; arkadaş sokak kedisi de değil, yeni sokağa atmışlar. bir de arka ayağı da hafif sakat gibi yürüyor. benim düşündüğüm arabayla falan yakınlarından geçecek biri olursa özellikle araçla falan, okula giriş yapıp 2 dakika su, yemek koyması. 11 temmuzda yaşıyo olursa foto koyucam buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar