Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Nasıl iş anlamadım ya bazı playerların sade gölgesinin görüyorum crossroad da girdim oyuna 10 kişi görüyorsam 10 tanede gölge var bakıyorum moda bişeyle kapışıyo ama sade gölge ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Dalamar'da geçen benzer birşeyden yakınıyordu. Bug sanırım bu..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bugdan cok lag ile alakali olabilir. Poligonlar cikiyordur, dolayisiyla golgeler de cikiyordur, ama adamlarin ustundeki seylerin paketleri henuz cliente ulasmadigindan devami gec geliyordur.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 walla bildigim tek cozum log out olup yeniden girmek[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 lag olduğunu sanmıyorum latency 150 - 200 arası[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Serverside lag . Sürücü hatası olsa sadece oyuncular değil herşeyin sadece gölgesi görünür .[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Windows a düsüp yeniden oyuna geri donmeyi deneyebilirsin. Bende artifact ve goruntu kaybi gibi durumlar oluyo ve bu şekilde ustesinden geliyorum.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Birkaç login logout yaparsan düzeliyor. Sanırım serverın kaldırmaması bu kadar çok playerı.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Hellnar - Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Baggio, 31 Ocak 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Bugdan cok lag ile alakali olabilir. Poligonlar cikiyordur, dolayisiyla golgeler de cikiyordur, ama adamlarin ustundeki seylerin paketleri henuz cliente ulasmadigindan devami gec geliyordur. aynen böyle oluyor bug felan değil biraz beklersen o adamların yanında onlarida görürsün bana 300 pingdeyken hiç olmuyor mesela ama ping 800 olduğunda genelde hep olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 düzeldi olay oyunu kapat aç yapınca ama yanlarında 1 saate beklesem yok göremiyordum adamları[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bug degil bu sanirim. WOW un troubleshooting bolumunde network ayarlari ve bazi spesifik ethernet kartlari icin driver tavsioyeleri vermislerdi bu konu ile ilgili. Ona bakin mutlaka zaten en ustlerde topic. En cok sorular sorular arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar