Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gölgeler var Playerlar yok

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıl iş anlamadım ya bazı playerların sade gölgesinin görüyorum crossroad da girdim oyuna 10 kişi görüyorsam 10 tanede gölge var bakıyorum moda bişeyle kapışıyo ama sade gölge ?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
walla bildigim tek cozum log out olup yeniden girmek[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Windows a düsüp yeniden oyuna geri donmeyi deneyebilirsin.
Bende artifact ve goruntu kaybi gibi durumlar oluyo ve bu şekilde ustesinden geliyorum.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
Birkaç login logout yaparsan düzeliyor. Sanırım serverın kaldırmaması bu kadar çok playerı.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

[b]Hellnar - Orc Shaman
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 31 Ocak 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Bugdan cok lag ile alakali olabilir. Poligonlar cikiyordur, dolayisiyla golgeler de cikiyordur, ama adamlarin ustundeki seylerin paketleri henuz cliente ulasmadigindan devami gec geliyordur.

aynen böyle oluyor
bug felan değil
biraz beklersen o adamların yanında onlarida görürsün
bana 300 pingdeyken hiç olmuyor mesela
ama ping 800 olduğunda genelde hep olur
Mesaj tarihi:
bug degil bu sanirim. WOW un troubleshooting bolumunde network ayarlari ve bazi spesifik ethernet kartlari icin driver tavsioyeleri vermislerdi bu konu ile ilgili. Ona bakin mutlaka zaten en ustlerde topic. En cok sorular sorular arasinda.
  • Yeni Oluştur...