Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Verdata.mul

Papaz

Öne çıkan mesajlar

Ben kendi clientimi yapıyorum verdata.mulu filan ayarlıyorum ama verdata.mul leri bazı servrlar verdata.ima filan yapıyorlar nasıl yapıyorlar bi öğretebilirmidsiz bu verdata.ima verdta.mulle aynı işlevi görüyor nasıl yapıcam yardım!!! Şimdiden Teşşekürler

[Bu mesaj Papaz tarafından 09 Kasım 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

.mul uzantısını 3 harfli herhangi bir şey yapabilirsin.
hatta verdata isminin yerine de yine ayı uzunlukta (7 harfli) başka bir şey yapabilirsin
örn: teydata.kul

sonra hex editor ile client editliyorsun, verdata.mul olan yerleri teydata.kul yapıyorsun. artık client datastore olarak teydata.kul isimli dosyayı arıyor...[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız sadece uzantıları kafana gore 3 harfli bir şey yapmakla bitmiyor client.exe yani senin kendine ayarladığın benimclient.exe diyelim onu hexworkshop gibi bir program ile açarak verdata.mul diye aratıyorsun bulduğun yerleri kendine uyarladığın isim ve uzantıyla aynı hale getiriyorsun ve bitiyor ;)[signature][hline]deviL|may|Cry
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 09 Kasım 2004 20:04 tarihinde demiş ki:
yalnız sadece uzantıları kafana gore 3 harfli bir şey yapmakla bitmiyor client.exe yani senin kendine ayarladığın benimclient.exe diyelim onu hexworkshop gibi bir program ile açarak verdata.mul diye aratıyorsun bulduğun yerleri kendine uyarladığın isim ve uzantıyla aynı hale getiriyorsun ve bitiyor ;)

said:
Ractamainus, 09 Kasım 2004 19:42 tarihinde demiş ki:
sonra hex editor ile client editliyorsun, verdata.mul olan yerleri teydata.kul yapıyorsun. artık client datastore olarak teydata.kul isimli dosyayı arıyor...
[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
said:
Ractamainus, 09 Kasım 2004 19:42 tarihinde demiş ki:
.mul uzantısını 3 harfli herhangi bir şey yapabilirsin.
hatta verdata isminin yerine de yine ayı uzunlukta (7 harfli) başka bir şey yapabilirsin
örn: teydata.kul

sonra hex editor ile client editliyorsun, verdata.mul olan yerleri teydata.kul yapıyorsun. artık client datastore olarak teydata.kul isimli dosyayı arıyor...

guzel bi aciklama isime cok yaradi tesekkur ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...