Asriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Selamlar.Elimde dünya dilleri merkezinde kullanılmak üzere 22 saatlik özel Ielts kursu bulunmakta.Bunu isteyen özel ders şeklinde kullanabilir ya da herhangi bir dil için özel ya da genel kursa çevirebilir.Şu anda özel bir Ielts kursunun saati 80-90 lira aralığındayken ben 50 liradan sayabilirim.22 saati en az 2 kurluk genel dil eğitimine de çevirebilirsiniz.İstediğim fiyat 1100 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 En son 10 sene önce Amharic dersi alıyordum saati 50 try idi. Demek 10 senede ders ücretleri değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Değişmemiş derken en ucu kurs 80-90tl şu anda saati.Ben 2 sene önce 65 liraya anlaşmıştım saati.Düşün dolar o zaman ne kdrdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 20 liradan sayarsan anca alıcı bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Ielts sınavının harcırahı bile daha yüksek kalıyor o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar