Patice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Dragonfire said: AthleT said: Seele said: dügüne cagrilmadik. aşk olsun. O kadar yakın ki bana. Ama 9u dönüş tarihimiz :D Ondan öncesinde oradaysanız dökmemek şartıyla çay ısmarlayalım =) :)) afiyet olsun, çay dökmeyin birbirinize ama. Sonra 10 gün yatıyosunuz valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 insanlar şöyle fotoğraf çektirmemek için bile evlenmez lan. şaka bi yana tebrikler, mutluluklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 yalnız atlet, tam nicki gibi bir adammış, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 @patice tişikkirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Dragonfire said: @patice tişikkirler :D içeriz valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 mutluluklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Ben akşama geçiyorum kuşadasına yarın sabah oralardayım herzaman beklerim haberleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Madcat said: yalnız atlet, tam nicki gibi bir adammış, nickimi aldığım sene uzun atlama tr 8.si olmuştum abi. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 AthleT said: Madcat said: yalnız atlet, tam nicki gibi bir adammış, nickimi aldığım sene uzun atlama tr 8.si olmuştum abi. ahah. oha helal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar