Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Adres Lazım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam

Nba.com'dan bi sipariş vermiştim,gelmiş. Gümrük'ten bi kağıt geldi kısaca gümrükten gelin alın malınızı şeklinde.Fakat adresi hiç bilmiyorum(bilmiyoruz). Adres şu

İstanbul Paket Müdürlüğü
Davutpaşa Cad. No:99 34021 Cevizlibağ İstanbul
(ülker fabrikası karşısı)

neresidir burası bi tarif edebilir misiniz[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
Cevizlibağ topkapı tarafı oluyor oraya gidip sorarsan söyler dolmuşcular baya hat var orada istediğin yere giden bile vardır belki forma siparişi mi verdin?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
said:
TahtaBacak, 01 Şubat 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
Cevizlibağ topkapı tarafı oluyor oraya gidip sorarsan söyler dolmuşcular baya hat var orada istediğin yere giden bile vardır belki forma siparişi mi verdin?

evet forma sweatshirt falan..
ooo ben ataşehirdeyim cevizlibağa nası gidicez yahu[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
ha yazmışsın ataşehir..
Şimdi evden çıkıyosun. Bi taksi çeviriyosun. Cevizlibağ diyosun. Ve geliyosun...
Abi senin ataşehirden cevizlibağa gelmen, o malı gidip yerinden almaya benzer..

[Bu mesaj nedanko tarafından 01 Şubat 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
öyle değil de ben annemle veya babamla giderim öyle yerlere zaten annemin adına yazmıştık.. ondan arabayla giderim de arabayla nası gidicem :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
Yaa merteri geçtikden cevizlibag sapagi var ooraya girceksin. ordan yanyola sapicaksin. sonra hemen ülker fabrikasi yönünde bii taksi duragi var oraya sorcaksin. Bu kadar basit.
Mesaj tarihi:
Yasadiklari sehri bilmiyorlar... ben bu istanbullulara aciyorum...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Mesaj tarihi:
Sağolun arkadaşlar.. 118'den yerin numarasını bulmak biraz geç geldiyse de yeri öğrendik ve sanki hep gidiyomuş gibi gittik. Dönüşte biraz karmaşa oldu ama neyse artık..:)[signature][hline]^Dallas Mavericks^
  • Yeni Oluştur...