shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Selam Nba.com'dan bi sipariş vermiştim,gelmiş. Gümrük'ten bi kağıt geldi kısaca gümrükten gelin alın malınızı şeklinde.Fakat adresi hiç bilmiyorum(bilmiyoruz). Adres şu İstanbul Paket Müdürlüğü Davutpaşa Cad. No:99 34021 Cevizlibağ İstanbul (ülker fabrikası karşısı) neresidir burası bi tarif edebilir misiniz[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Atasehirin oralarda bi yerde sanirim.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Cevizlibağ topkapı tarafı oluyor oraya gidip sorarsan söyler dolmuşcular baya hat var orada istediğin yere giden bile vardır belki forma siparişi mi verdin?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 www.ibb.gov.tr * Kent Haritasi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: TahtaBacak, 01 Şubat 2005 19:05 tarihinde demiş ki: Cevizlibağ topkapı tarafı oluyor oraya gidip sorarsan söyler dolmuşcular baya hat var orada istediğin yere giden bile vardır belki forma siparişi mi verdin? evet forma sweatshirt falan.. ooo ben ataşehirdeyim cevizlibağa nası gidicez yahu[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ha yazmışsın ataşehir.. Şimdi evden çıkıyosun. Bi taksi çeviriyosun. Cevizlibağ diyosun. Ve geliyosun... Abi senin ataşehirden cevizlibağa gelmen, o malı gidip yerinden almaya benzer.. [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Şubat 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 topkapıya git cevizbağı bul orda ülker fabrikasını bul sora sora taksiye bin bilir[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yok abi bilmiormki atasehirden gümrük tabelasi vardi ordan sey ettim yoksa bilmem istanbulu ben :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ataşehirden avcılara binicen avcılardan esenyurt-topkapıya bincem mavi kafalı oradan bulursun sorarak yolunu[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 öyle değil de ben annemle veya babamla giderim öyle yerlere zaten annemin adına yazmıştık.. ondan arabayla giderim de arabayla nası gidicem :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 o zaman babana sor :)[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya sen e-5 üzerinde bir yere gideceksin zaten. O kadar zor olmasa gerek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 o da bilmiyo ki :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yaa merteri geçtikden cevizlibag sapagi var ooraya girceksin. ordan yanyola sapicaksin. sonra hemen ülker fabrikasi yönünde bii taksi duragi var oraya sorcaksin. Bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 senin evin nerde oaraya göre tarif edelim birde tranwayı biliyosan cevizlibağda durağı var geçiyor ordan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yasadiklari sehri bilmiyorlar... ben bu istanbullulara aciyorum...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yeşil kunduranın yerinin orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sağolun arkadaşlar.. 118'den yerin numarasını bulmak biraz geç geldiyse de yeri öğrendik ve sanki hep gidiyomuş gibi gittik. Dönüşte biraz karmaşa oldu ama neyse artık..:)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hayırlı olsun... [Bu mesaj paspatur tarafından 02 Şubat 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar