Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

John Doe'ya yuva arıyoruz.

Abootman

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Arkadaşı bir süre önce tedavi ettirmek için yanımıza aldık. Yaklaşık 3.5 - 4 aylık diye tahmin ediyorum. Sağ azı dişinin arkasına yabancı cisim saplanmıştı ve bundan kaynaklı yarası vardı. Müdahale edildi, cisim çıkarıldı, ardından antibiyotik tedavisi ile tamamen iyileşti.

Cana yakın ve oyuncu bir kedi. Sadece oyuncaklara alıştırdığımdan eşyaları tırmalama vb. bir durum yok.

İç, dış parazit uygulamaları yapıldı. Kapalı tuvalet kullanabiliyor.

Eşim, ben, iki oğlum ve iki kedimiz ile yaşıyoruz. Bu arkadaş üçüncü kedi oluyor. Ne yazık ki yerimiz olmadığından dolayı sahiplendirmek durumundayız.

Yeni yuvasını arıyoruz. Aranızda veya çevrenizde sahiplenmek isteyen birileri var ise çok mutlu oluruz. Temennimiz ilgili bir aile bulması. Belli bir süre sonra fikrini değiştirip arkadaşı sokağa terk edecek kişilere vermek istemiyoruz.

İstanbul Anadolu Yakası'ndayız.

Bu arada Harir'in abisiyim. Tanıyanlarınız vardır sanıyorum. Bir süredir de forumu takip ediyorum fakat ilk postum için bu arkadaş vesile oldu.

Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

Abi bizim aslında bir kedi daha sahiplenme düşüncemiz vardı
Halihazırda bir dişi yavru var 3-4 aylık, maksat birlikte büyüsünler oyun oynasınlar arkadaş olsunlar vs
Yalnız dişi mi erkek mi? Kısırlaştırma konusunda kararsızız çünkü. Dişi arıyoruz bu nedenle.

Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum. Erkek kendisi.

Bu arada benim de diğer iki kedim dişi. Anne ve kızı. 3 ve 1 yaşındalar. Kısırlaştırma işlemi yaptıracağım yakın zamanda.

Kısırlaştırma konusunda ek bilgi de vereyim. Eğer yavrulatma isteğiniz yoksa, dişi kedilerde meme,rahim, yumurtalık kanseri gelişebiliyor. Kısırlaştırma bunların gerçekleşme riskini önemli oranda azaltıyor, yumurtalıklar alındığı için de yumurtalık kanseri riskini sıfırlıyor. Bilginiz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız ağızda olan şey viral bir durumu varsa ilerleyen zamanda tekrarlanması durumunda aynı kabı kullanan bütün kediler etkilenebiliyor.

Edit: Erkek kedinin kısırlaştırma operasyonu çok kolay ve sorunsuz olur. Göz açıp kapayıncaya kadar yapıyorlar operasyonu. Dişi kedi gibi günlerce bakım gerektirmiyor ilk gün fazla zıplamaması yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru haklısınız fakat yara verilen yemeğin içindeki kemik vb. bir şeyin diş etine batmasıyla oluştu. Antibiyotik tedavisi yeterli oldu. Müdahaleden sonra veteriner tarafından kontrolü de yapıldı. Ek olarak viral tedavi de yaptık. Şu an çok sağlıklı. İlginiz için teşekkür ederim.

Bu arada halen bir yuva arıyoruz arkadaşlar.
DareJedi said:

Yalnız ağızda olan şey viral bir durumu varsa ilerleyen zamanda tekrarlanması durumunda aynı kabı kullanan bütün kediler etkilenebiliyor.

Edit: Erkek kedinin kısırlaştırma operasyonu çok kolay ve sorunsuz olur. Göz açıp kapayıncaya kadar yapıyorlar operasyonu. Dişi kedi gibi günlerce bakım gerektirmiyor ilk gün fazla zıplamaması yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...