darkageman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Büyük hevesle almıştım. Üzüldüm böyle olmasına. Şu aralar Overwatch, Rift, Tom clansy ghost recon wildland bekliyorum GG Revelation GG my.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Var mı burdan oynayan bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 hiçbir özelliği yok oyunun. Çok boktan lan. Karakteri kasıyorum ama boşa kasıyorum gibi his veriyor. AHAHAHA çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Ben sevdim.. basmak için biraz az tuş var ama healer olarak idare eder https://www.youtube.com/watch?v=jWpw5Y-oeJc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Knight'da ki gibi milleti hackleyip paralarını sıfırlıyorlar. Arkadaşım da kurbanı oldu adamın aurum ve money çaldılar. Şifre felan değişti ama tırt. Sanırım açıklar var ve hala kapatamadılar. Hacklenen kişi sayısı gittikçe artıyor. Şaka gibi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar