vasortflam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bütün forumlarda , muhabbetlerde pohpohlanan , en guzel p2p programı olarak lanse edilen ares'in ilk defa kötü bir tarafını gordum. Örnek veriyorum; 100 mb bir video indirirken 70 mb ı inmişken dosyayı download etmeyi durdurdum sonra yeniden baslattım uploading yazdı şaşırdım ve bunu hiç bir şekilde engelleyemiyorum download hızım full upload yaptıgım için 4 5 civarında kalıyor o dosyanın yanında downloading yazdığı zaman bile upload devam ediyor paused olsa da devam ediyor. O dosya tamamen download edilmediği için my shared folderdan da taşımıyorum ne yapabilirim??? Uploadlar sekmesinde hiç bir şey gozukmuyor cunku aynı anda download sekmesinde o dosya yani cancel demem de imkansız...[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ul limiter kullan,ya da emule kullan en iyisi,olmadı dc++[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 net limiter var ares favorilerimdendir laf soyletmem...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Kazaa deniyorum olmadı mı Ares deniyorum.Hangisi istediğimi buluyorsa benim için en iyisi odur :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 256k kablo var (64k upload) p2p de dl hızımı netlimiterle nasıl arttırabilirim? Bi de bu limiterin baska faydaları,kullanım alanları var mı? Yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 peer2mail var ya ne ugrasıonuz bunlarla[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Sharing programlarinin temeli uploaddir, sen bir programi 'cok upload ediyor ya' gibi bir bahaneyle 'kotu' goruyorsan bu programin ayibi degildir bence.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Baggio nun dediği gibi upload sharingin temelidir insanlar uploadı kısmayla fln uğraşmasalar her istediğimiz dosyayı full hızla indirebilirizi ama insanlar bencillik yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurSedSurGeoN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Pause yapip bekle biraz. sonra resume de. düzelmesi lazim. ama sana tavsiyem kullanma ares. dc++ kullan. olmadi emule dene. tabi emule nin ayarlari biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 neden ares kullanmasını tavsiye etmiyosun benim ares çok işime yarıyor bir çok şeyi buluyorum.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 şarkı klip indireceksem kazaayı açarım ama kazaayı açtıktan sonra onun yarattığı spywareların pisliğini temizlemek biraz zaman alıyor o yüzden işimi torrent ile halletmeye çalışıyorum. en işe yarayanı da o ares, emule, dc++ bunlarda sıra beklemeye değmez.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sarki icin kazaa film icin ares bence.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 lime wire 4.0 üstüne yok ciddiyim[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Spyware/adware sikayetiniz varsa Kazaa'nin da Ares'in de Lite versiyonlari var.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 @Baggio p2p yazılımlarının temeli upload ve download un kullanıcının isteği dogrultusunda limitlenmesinden dogan dosya paylasımıdır. Her p2p yazılımında bir upload u iptal etmek mumkunken bahsettiğim durumda iptal etmek imkansız. Ben de ares kullanıyorum ve hala ares i kötülemiyorum.[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bu sistem areste fakeyi ve daha hizli downloada sebeb oluyor yanliz.. sen indirdigin kadarini upload ediyorsun ve senin indirdiginin dogru dosya oldugundan eminsen areste fake olayi bir nebze azaliyor. Ayrica senden once dl ye baslamis birinden de indiriyorsun ve boylece indirecek daha fazla insan buluyorsun. Ares + Netlimiter kombinasyonu kesinlikle en iyisi![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: UnKnownTR, 01 Şubat 2005 15:12 tarihinde demiş ki: bu sistem areste fakeyi ve daha hizli downloada sebeb oluyor yanliz.. sen indirdigin kadarini upload ediyorsun ve senin indirdiginin dogru dosya oldugundan eminsen areste fake olayi bir nebze azaliyor. Ayrica senden once dl ye baslamis birinden de indiriyorsun ve boylece indirecek daha fazla insan buluyorsun. Ares + Netlimiter kombinasyonu kesinlikle en iyisi! +1 Areste sıra bekleme olayı çok kısa sürüyor ben şu ana kadar max 1 saat beklemişimdir sıra valla çatır çatır çekito ama DC++ ve Emule de bekle babam bekle.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 emule varken ares fln yalan... EMULE[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yok öyle hep ben hep ben birazda başkaları faydalansın. bu kötü bir şey değil bence.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: FBarish, 01 Şubat 2005 16:07 tarihinde demiş ki: emule varken ares fln yalan... EMULE Emule Sux , Ares Rocks[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 emule , dc++ , kazaa , imesh ,vs vs vs.. neredeyse hepsini denedim.. Kendimi Ares'de buldum. Netlimiter ile kullanildiginda Aresten baskasini tanimam. Emulede surekli sorunlar yasaniyor, sira bekleniyor, vs vs.. Dc++'da dogru dosya bulmak cok kucuk bir ihtimal ve tek kisiden cekiyorsun, ravconnection gibi bir program var d++'nin coklu download saglayan programi o da hublardan banlatiyor seni. kazaa ve imesh iyice bozdu kendini surekli fake dosya. Ama Ares'de maximum hiz, aradigim herseyi buldum ve fake ile karsilasmadim.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ama ares te pek çeşitli müzik grubu bulamıorum ben ve albümleri rarlanmış olarak dağıtan emule-dc++ kullanıcıları varken neden dosya dosya çekmeye uraşiim aresten..? bi tek film we klip işine yarıo..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Ainu, 02 Şubat 2005 02:10 tarihinde demiş ki: ama ares te pek çeşitli müzik grubu bulamıorum ben ve albümleri rarlanmış olarak dağıtan emule-dc++ kullanıcıları varken neden dosya dosya çekmeye uraşiim aresten..? bi tek film we klip işine yarıo.. şimdik şöle bir durum var müzik için SoulSeek ' in üstüne yok.Klipte Ares.Filimde Ares ve DC++ diyebilirim.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Abus filimde dc++ deme allah askina ya.. girdigim butun hublarda indirmeye calistigim butun flim'ler fake cikti. yeni cikan filimleri arayin istiyorsaniz ve kendi gozlerinizle gorun. Misal, Bridget Jones'un 2. filmi. dc++'da girmedigim hub kalmadi. Hatta hublara girebilmek icin elimde bulunan oyunlari rarlayip paylasima actim yuksek paylasim boyutuna ulasmak icin. Butun hublar fiyaskoydu. Ayrica Dc++'da tek kisiden indiriyorsun bu da ayri bir eksi puan. Ama Ares'e gecti geceli butun aradiklarimi buldum! Tek kelimeyle muekmmel 256Kbps KabloNet ver ve ortalama 25 ile indiriyorum. Aksam yatmadan birakiyorum sabaha izliyorum. Arese 10/10 puan benden![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar