Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Başlık uzun oldu sanrım. Bu akşam 23.30 da kanal d de kamçılı adam varmış. duyurulur[signature][hline]{==:{*__*}:==} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 berbat bi film hic begenmemistim[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bi türlü izleyemediğim filmlerden spielberg yapmış bu sefer kaçırmam[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ardından Fight Club var[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 fight club 23:30 da deil miydi yahu?? tam olarak ikisininde saatini bilen warsa yazabilir mi?[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 fight clubu bi daha mı izlesem ya of of 3 kere izledim dvd si de var ehhe filme doydum aslında ama ama ermmmm......[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 MrMedia Üye - ? 01 Şubat 2005 14:27 -------------------------------------------------------------------------------- ardından Fight Club var -------------------------------------------------------------------------------- I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Hiç izlemedim ama arklar anlattı güzelmiş fırsat bulursam izlerim heralde...:)[signature][hline]James HETFIELD... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 indiana jones 20.00 fight club 23.30 tam olarak saatleri bunlar indiana jones imdb'de 17. sırada duyurulur[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ilk bölümü kacirdim nasil hala pismanim :( bu seferrr kacirmicamm.. fight club 892849023 uncu kere olcak eger izlersem..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eh bizimkiler de tam indy'nin vaktinde mp partisi başlatmak istiyordu, neyse artk bakalım.. :hmm:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kahrolsun dublaj. short roundun sesine iğrendim amerikalı çocukla aynı sesi kullanmışlar resmen.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hohoho film süper ya, çok eğleniyoruz.. :-) unutmuşum tümüyle maymun beyni olayı hariç.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 maymun beyni kısmı süper eğlenceliydi :) ama çok abartı vardı yaf .. nese fantezi tabi. spielberg'in böle bi film yapması ilgincime gittim ama sene 81 tabi eleman daa çömez :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yoo usta esasen tam spielberg klasiği film işte, adam zaten schindler's list ile yapmadı adını, jaws, e.t, indiana jones, jurassic park gibi fantastik gişe filmleri ile spielberg spielberg'dir yani.. :) hoho çok keyif aldım ya, babam "yok nakıs enerji ne seyrettiyorsunuz böyle şeyler bize" diye homurdandı bir ara ama olsun, fight club'ı izlettirsem artık ne der.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 itiraf edeyim jaws'ı izlemedim :) ama e.t. ve jurassic park gibi klasiklerde bile böle bi dinginlik vardır .. abartıya kaçmamıştır kanımca hiçbi zaman yani dinazor olayı diyecen tamam da ;D o bile en gerçekçi haliyle sunulmuştu önümüze burdaki o botla atlama sahnesini görünce bruckheimer filminde sandım kendimi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 iyi de indiana jones bir popüler kültür ikonu olmuşsa bond gibi, en olmadık durumlarla karşılaşıp en olmadık şekillerde kurtulabilen bir karakter olduğu için olmuştur, esasen dikkatli bakılırsa arkeolojist bir bond gibi görülmesi mümkündür.. :-) zaten büyüler, ritüeller, bilmemneler gerçekleşiyorken çok fazla mantık aramak da mantıksız olur.. :-p ekleme: lol arkeolojist ne ya, arkeologun suyunu mu çıkarmışım anlamadım.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 01 Şubat 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 süperdi ya.serini en çok özlediğim filmi buydu ne zamandır bi yerlerden bulup izlesem diyodum. suu suu suuu su! su! ehoho üçüncüsü haftaya salımı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende divx olacaktı, bir ara izlerim gene. Kutsal Kasenin olduğu bölüm müydü? Almanlarla zeplinde iyi kafa buluyordu, sinemada izlemiştim hatta o bölümü :)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben izlerken eğlendim gene. Ne zaman izlesem eğlenirim. Klasik işte budur.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 İndy işte super filmdi, Herrison amca oynarda guzel olmazmı?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar