namesiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bunun ahkkında biraz bilgi werebilirmisiniz veya bildiğiniz siteler varsa link verebilirmisiniz arama yaptım ama bulamadım[signature][hline]smiley yasakmış oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 O nemish ya ?[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 indigo çok derin bir kavramdır.. çoğu ezik insan bunu kendine mal eder farklı olmak uğruna. bu yüzden kimse kimseyi indigo olarakta gösteremez.. artık indigo demek ezik demeye tekabul ediyor.. ama kısaca belli bir amaç için dünyaya geldiğine inanılan, zeki, çevik ve ahlaklı, ama toplum tarafından anlaşılmayan marjinal insandır..d[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ekşiden bakabilirsin daha ayrıntılısı için http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=indigo+cocuklar[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kralda ara sıra bi klip cıkıo ama :)[signature][hline]Bir derdim var artık ! Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben zürriyette(reklam olmasın) okudum bunlar şarkı markı söylüyormuş.[signature][hline]smiley yasakmış oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: nedanko, 02 Şubat 2005 02:53 tarihinde demiş ki: indigo çok derin bir kavramdır.. çoğu ezik insan bunu kendine mal eder farklı olmak uğruna. bu yüzden kimse kimseyi indigo olarakta gösteremez.. artık indigo demek ezik demeye tekabul ediyor.. ama kısaca belli bir amaç için dünyaya geldiğine inanılan, zeki, çevik ve ahlaklı, ama toplum tarafından anlaşılmayan marjinal insandır..d thats right[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kendini özel hissetmek isteyen orta düzey insanların kendilerine yakıştırdıkları sıfat.... yalandır inanmayın..[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 indigo insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]vadaaa i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone [Bu mesaj Fistan tarafından 02 Şubat 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 indigo çoçukları diye bi albumde vardır :P[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 parmak çocuk gibi bişey midir?[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: KillJoy, 02 Şubat 2005 10:12 tarihinde demiş ki: parmak çocuk gibi bişey midir? :D uahauhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abiduk gubidik bişi indigo de indigo olur pokemon de pokemon olur[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hiperaktiflikten öte inanılmaz zekiler ve olgunlar. 5 yaşında dünyayı biliyolar. istanbulda bi okul açılmıştı diye hatırlıyorum[signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar