ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 KillJoy said: ginaly said: Yani o zaman sadece turkiyeye sevkiyat yapan ürünü seçip almak yetiyor, sonra kapıya kadar geliyor ha? bayaa DDP geliyor yani? abi millete tuto mu veriyorsun burda, hiç mi alışveriş yapmadın, beyazyakalılara laf eden gerçek beyazyakalı almadım lan valla. para bok ben nabayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 hahahah >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 evet teklifleri alayım beyler yok mu ilgilenen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 300 lira veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 dağılabilirsiniz beyler sattım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Fistan said: 300 lira veriyim sen paten sormuştun abec mi diye ona cevap ver önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ginaly said: Adamın hedef kitlesi gri şortuyla midpointte yemeğini yedikten sonra cinemaximuma geçen, oradan çıkıp D&R'a girip ürünü alan, sonra da kapalı otopark'a inip bmw 1.16sı ile 1+1 rezidansına dönen beyaz yakalı. abi ağzımın içine limonun ekşisi basılmış gibi hissettim, baya pis bir beyaz yakalı tasviri şu öğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar