ulfang Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Ps3 kirilmayan modellerden 500gb 1 orjinal siaxis 1 kablosuz Axess(?) Kol 1 sony hdmi kablo 1 GH warriors of rock gitar ( pilini değiştirirken kapağının mandalini kırdım onun dışında birseyi yok) Kutulu oyunlar: Tekken 6 Pes 2012 Naruto ultimate ninja storm 2 Gta 4 Demon souls Dirt showdown Guitar Hero warrior of rock Guitar Hero Metallica Psn hesabında ki oyunlar: Dragon Age : inquisition Soul Calibur 5 Gran Turismo 6 Crysis 2 3 Bioshock 1 2 3 SSX Battlefield 4 Tekliflere acigim, takas falanda olur,fiyat hiç bir bilgim yok teklif ediverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Pc parcalari ile takas olur . Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 fiyat yaz, bi tanıdığın kızı minecraft oynucakmış. sadece konsol ve kola ihtiyaç var ama sen hele fiyat yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Öm atamadim kutun dolu. Fiyatı tüm parçalar dahil şekilde olacak ama. Parça parça ugrasamam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 tamam tüm fiyat ne, yaz buraya yahu, millet görsün. boşaltiyim yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Bi arkadaşım arıyordu. Bana da bi yazar mısın fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Satıldı arkadaşlar. MrLevie nin arkadaşı ile anlaştık, Pazartesi günü bir aksilik çıkmazsa göndericem . Olurda bi aksilik çıkarsa devam ederiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 tamam fiyat neymiş söyle de bilelim. noluyo ki niye fiyat özelden yollanıyor ben onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Piyasasini bilmedigimden kaynaklanıyor. Teklif edersiniz diye bekledim ben. Psn de shadows of mordor , God of war2, mass effect 3 falanda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 abi hala piyasasını bilmediğimden diyorsun. yahu ne kadara sattığını da mı bilkmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 ohyeah said: abi hala piyasasını bilmediğimden diyorsun. yahu ne kadara sattığını da mı bilkmiyorsun niye dert ettiniz bu kadar ya. Ben buraya fiyat yazmıyorum pm atıyorum fiyati . İsteyen aynı şekilde cevap verir ne kastiniz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 ulfang said: ohyeah said: abi hala piyasasını bilmediğimden diyorsun. yahu ne kadara sattığını da mı bilkmiyorsun niye dert ettiniz bu kadar ya. Ben buraya fiyat yazmıyorum pm atıyorum fiyati . İsteyen aynı şekilde cevap verir ne kastiniz arkadaş. Pm at dedim zaten üst postlara bakarsan. Atmadığın için soruyıruz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 hyr mantığın ne onu da anlamadım? niye pm ile fiyat veriyorsun da burdan yazmıyorsun? niye yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 balta gelmesin diyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Fiyat iyimi kötü mü bilmiyorum hepsi 60o e gitti arkadaşlar . Satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar