blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Sunucu yoldan geçen birine sanki acil bi durum var tesadüfen ona rastlamış gibi yaklaşıyor. Telefondaki adama soruyo cevap alamıyo senaryo icabı. Yoldan geçen adama soruyo bilirse 20 milyon veriyo. En güzeli milletin yüz ifadesi adam şakadanak çıkartınca parayı adamlar dumur oluyo. Kopturucu. Saxo.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Saat bilmiyorum ama dün simpsonları seyrederken reklam arasında gördüm.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ehehe millet saldirmasin yolda ona bana sor bana sor die :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Soru nedir ya?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ben ilk mesajın sonundaki saxo'ya takıldım. Ne ki o?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 benim nlamadıım o adam gayette bilindik bi dizi oyuncusu, kimse tanımıo mu, anlamıo mu ben anlamadım. bi de şu şakacıdaki Çetin Çiftçioğlu fenomeni var. yaw adam nerdeyse bütün Türkiye'yi şakaladı, hala nerden buluo sazanları anlamıom, nası tanımıolar hala bu adamı çözemedim.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Yaa tanısan bile aklına gelmez. Adam DVD kiralayan yerde, çiçekçide, hamburgecide vs. eleman gibi çalışıyor. Ben de görsem "birine benziyor ama kim" der gecerim aklıma gelmez TV programı olacağı. Programa gelince çok şeker. Adam da rolunu gayet güzel oynuyor. Gerçekten de adamların kazndıklarında girfikleri şekiller çok komik. Parayı almadan kaçanlar da var. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 En güzeli şu iş başvurusundaki bayılma sahnesiydi. Çok güzel oynuyo adam.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: voic3, 09 Ağustos 2004 02:41 tarihinde demiş ki: bugunki bölümün sonlarında turist rolu oynarken orda bi tip vardı süper kro amcamız. adres tarif etmeleri falan :) bu arada tv8 kopdu gidio. kanal ilk 10 arasına girdi listemde. http://forum.paticik.com/view.php?id=81370 Evet Tv8 iyi gidiyor baya su konudan yorum alalim lutfen yukarda :)[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 HAstasıyım o programın ya cok guzel pat dıye cıkartıp verıyo parayı. Bıtane ssalak amcam vardı parayı gerı vermeye calısıyo ahuauh yarılmıstım. Ama adını her seferınde ogrenıp sora unuttugum zokanın o Soruları soran gercekten iiyi bi ıoyuncu rol kabılıyetı falan super.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Program cidden çok hoş bi iki haftadır seyrediyorum yakalayınca. Sabahlara kadar oturunca rastlıyorm tekrarlarına fln =) Diğer absürt aptal şaka programları gibi değil. Bilmem dikkatinizi çektimi ama el de sallatmıyolar kameraya. Trnk parayıda çıkarıp veriyolar fln. Ama ben o herifi gözünden tanırdım nerede olursa olsn isterse bayan kuaföründe yumuşak berber Ayhan kılığına girsin yine tanırdım. Şimdik eğer karşılaşırsam bende ayak yapiyim paraları aldıktan sora derim seni tanıyorm niahah dye :p[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mükemmel.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 O programda oynayan adam profrosyonel tiyatrocu ben onun "Dünyanın en güzel hikayesi" adlı oyununa gittim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ben de bi kere tesadüfen görmüştüm o programı. Bencede iyi. Hem kolay sorular soruyolar.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 formatı yine yurtdışından... ama keşke yolda bana da rastlasa diyor insan[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Çok güzel program,başroldeki adam(?!) çok iyi rol yapıyor,tiyatrocuymuş zaten. Arkadaşım çıkmıştı Zoka'ya 60m kazandı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 tv8 simpsonmi veriyo ya? turkcemi altyazimi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Keşke harç parası yada ev kirası yaklaştığında gelse soru sorsa ya :) (Tabi artık gerek yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Disappear, 20 Ağustos 2004 15:09 tarihinde demiş ki: tv8 simpsonmi veriyo ya? turkcemi altyazimi? Zapping yapıyodur :)[signature][hline]Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Süper program cidden şu tel şakası süperdi adam çıkartı gitar teli isteyen adama sayıyo "bunlar vişneli tel bunlar vanilyalı çalınca böle vişne aroması geliyo" gayette ciddi yani. ehe elemanda dumur bi vaziyette dinliyo süper program cidden[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 çokta kolay soruyo halbuki çoğuda aman delimi bu adam diyo içinden. çok güzel tasarlanmış bi yarışma. şu an tvde sanırım.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 adam kılıktan kılığa giriyo bayada iyi rol yapiyo, rasgeldikçe izliyorum baya eğlenceli oluyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 o sırada gayrı ciddi olduğu için çoğu insan bildiklerine de doğru düzgün cevap vermiyolar. bilseler bu bir yarışma... adam süper ama her role süper uyum gösteriyo. en eğlenceli türkçe program aklıma gelmedi başka, ödül hikaye.[signature][hline]May the horse pee with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 oha çok komik lan o program ilk başta çiçek takside oynayan adam sunuyodu[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar