dasdasa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 statics0 ve staidx0.mul dosyalarini editleyebileceğim bir program varmi acaba? yardimlarinizi bekliyorum[signature][hline]İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için , sevmekten korkuyor.Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için .Düşünmekten korkuyor , sorumluluk getireceği için .Konuşmaktan korkuyor , eleştirilmekten korktuğu için .Duygularını ifade etmekten korkuyor , reddedilmekten korktuğu için .Yaşlanmaktan korkuyor , gençliğinin kıymetini bilmediği için .Unutulmaktan korkuyor , dünyaya iyi bir şey vermediği için Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 uosir (static item remover) ile statics0.mul ve staidx0.mul dosyalarını temizleyebilirsin. sphere ile statik nasıl ekleniyor bilmiyorum. runuo'da "freeze" komutu ile statik yapabilirsin istediğin şeyi... ayrıca (statik) ev eklemek için "uo architect" [www.orbsydia.com] kullanabilirsin mesela...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasdasa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Benim demek istedigim o degildi Mesela elimzde her 2 dosyada mevcut bunlar uzerinde nasil degisiklikler yapabilirz?[signature][hline]İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için , sevmekten korkuyor.Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için .Düşünmekten korkuyor , sorumluluk getireceği için .Konuşmaktan korkuyor , eleştirilmekten korktuğu için .Duygularını ifade etmekten korkuyor , reddedilmekten korktuğu için .Yaşlanmaktan korkuyor , gençliğinin kıymetini bilmediği için .Unutulmaktan korkuyor , dünyaya iyi bir şey vermediği için Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 açıkçası tam anlayamadım(?); zaten bilgisayarında uo yüklü herkesin elinde o dosyalar mevcuttur :) o dosyalar (bildiğin üzere) statik itemların datastore'udur. yani verideposu. haritada gezinirken client devamlı static dosyaları ile iletişim halindedir. client haritanın koordinatlarına göre "statics0.mul kardeş, ben şimdi 1234.4321.0 koordinasyonundayım. ne görmem gerekir burda?" diye sorar. static dosyalarımızda ona göre cevap verir; "dur bakayım, 1234.4321.0 mı demiştin? haa orda iki tane ağaç var köşede, sonra ev var iki katlı vs. vs..." [genel amaçlı geçmek istedim vazifesini statik dosyalarının] şimdi static dosyalarını değiştirmekten bahsettiğin ne onu anlayamadım işte. şunu söyleyebilirim, static dosyalarında nerde ne olduğunu bmp formatında (ya da herhangi bir görsel format) görmeni sağlayacak bir editor yok. [yani gumpları görmeni ve teker teker müdahale etmeni sağlayan gump editorler gibi bir program yok bu konuda] bu dosyaları ya sıfırdan yaratırsın ya da üstüne eklemeler yaparsın. anladığım kısmına böyle cevap verebildim, belki başkaları daha iyi cevaplar bulabilirler sorununa ;)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Statics0.mul ve Staidx0.mul editlemek için en güzel ve bence en iyi olan program axis 13.0 versionu bunu indir axis kurulu olacagı yeri biliyorsun nede olsa :D ondan oraya kur world üzerinde tasarımını yap axis ac menunu ismini hatırlamıyorum bir menude static Tool tıkla sphereworld.scp goster analize ettir sonra staticleri kaydet olsun haa unutmadan kaydet dedikten sonra static0.new ve stadix0.new dosyasını olarak yenisi UO dizinin içerisinde oluşur....[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 http://exile.avaturk.com/ultimadevelopers al burada bir sürü program var seç beğen indir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Merhaba, Sataic leri editlemek için kullanabileceğin programlarımdan biri mulltool dur. Verdiğin koordinatlar arasında istediğin alanı statcileri birlikte çizebilirsin. Bir inecele sana çok yardımı olabilir. Kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Multool kullandım ama verdim cordinatlar arasındaki silmeye kalkıstım ama bu sefer bütün mapi komple sildi yani ya ben yanliş yaptim yada bir yerde hata oldu yani kisaca bir anlatsaniz X.Y X1.Y1 kordinatlarını yazıyorum ama bu sefer her yeri siliyoror.. Uani Nasil yapabiliriz belirli bir bölgey silmeyi ansil başarabiliriz. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar