Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gm araniyor ve tester

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
server a girdim bağlantı kesildi sonra serv. adı menace central oldu daha soorada char açamadım...
char açılmıyo arkadaşlar....
[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:

[Bu mesaj gremlin483 tarafından 10 June 2003 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi şimdi nooldu gm yaptınız server ı kapattınız bbari özelden ipyi verin banada...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

Mesaj tarihi:
laf mı attık serverına gm yaptın beni daha sonra da serverı kapadın gittin tobeeee... arkadan bide laf ediosun yaptıın ayıbın arkasından...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

Mesaj tarihi:
eheheheh harbi ya adam mesaj atmış shard ımız bitti hazır biri gelsin gm olsun götürelim işi gibi bi mesaj atmış serv er a girdim gm oldum bi adam ha bire emir verio şunu yap bunu yap spawn koy hehehe[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

[Bu mesaj gremlin483 tarafından 10 June 2003 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...