killers Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Az önce elemanın birinden duydum yazmak istedim; windoz versiyonlarının birinde bir update yapılınca konsol komutu yarım bırakılınca linux da olduğu gibi taba basıp tamamlanabiliyormuş... Şükür ki eklemişler :)[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV] [Bu mesaj killers tarafından 30 Ocak 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 15:30 da konuşma yapcakmış ntv yayınlıyuor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bi arkadaş gösterdi hoşmuş sizle paylaşiym dedim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 evet şuan ankara'da başbakanımız ile konuşma yapıyor.. :) cnn türk'den izliorm ben..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 140) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Tayyeap bugün Davosa katılmıycak mıydı ya?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bakalım tayyip erdoğan bundan ne gibi bi hediye alıcak....[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Adam suanda konusma yapıyor . NTV canlı yayında .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killers Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: KaMoNJuK, 30 Ocak 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Adam suanda konusma yapıyor . NTV canlı yayında .! televizyonu açtım gördüm reklam girdi...[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bastı gazı gitti :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 valla şu anki hükümet gayet ilginç girişimlerde bulunuyor gördüğüm kadarıyla, bill gates özel geliyorsa bir iş için boş değildir arkası.. :) çok hoşuma gitti doğrusu başbakanın konuşması da, bir vizyon oluşuyor yavaş da olsa. gates de zaten şipşak anlattı ne diyecekse, pratik olmasa adam zaten o paraları 0'lardan 1'lerden kazanamazdı.. :-) inşallah bu yeni düşündükleri projeler de iyi işler de türkiye birşeyler becermeye başlar kaydadeğer..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Öğretmenlere,bilgisayar daıtılacak dedikleri,indirimmiş meğer bi banka kredi gibi bişi verecekmiş vakıfbank heralde, bende beleş bilgisayar verecek sandım'dı :)[signature][hline]~ Lâk£®§ ~ Ryhma§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Mandooo, 30 Ocak 2005 17:27 tarihinde demiş ki: bi arkadaş gösterdi hoşmuş sizle paylaşiym dedim... Ben koydum ya onu önceki sayfalara bakarsan gorursun ehhe[signature][hline]~ Lâk£®§ ~ Ryhma§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: rockncoke, 30 Ocak 2005 13:52 tarihinde demiş ki: ms word'un bi versionunda birşey yazınca kırmızı tilki kurtun üstünden atladı falan yazıyodu yine paticikte görmüştüm onu hatırlayan varmı? =rand(200,99) yazınca oluo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 =rand(200,99) hiç bişi olmadı :D[signature][hline]~®âi ~ Tıkıla :p [Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 nası olmadı onu yazıp enter a bascan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 [signature][hline]~®âi ~Tıkıla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killers Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Lakers, 30 Ocak 2005 21:02 tarihinde fotoğraf göndermiş walla ne diem windoz er işte budur... Acep kaç kişiyi yapıştırdı asfalta o mel'un?!![signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV] [Bu mesaj killers tarafından 31 Ocak 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bill Gates'in musluman oldugunu dusunsenize :D Bi zekat vermeye kalksa tum dunya ifsa olur :P[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati [Bu mesaj ExhaulteD tarafından 31 Ocak 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: ExhaulteD, 31 Ocak 2005 01:22 tarihinde demiş ki: Bill Gates'in musluman oldugunu dusunsenize :D Bi zekat vermeye kalksa tum dunya ifsa olur :P lol. =][signature][hline]none. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bill taibe ses komutlu laptop vermiş.bide baış yapmış galiba biyere.o laptop herangi bi marka deil deme???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar