Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bill Gates Türkiye'de !

sunthewhich

Öne çıkan mesajlar

Az önce elemanın birinden duydum yazmak istedim;
windoz versiyonlarının birinde bir update yapılınca konsol komutu yarım bırakılınca linux da olduğu gibi taba basıp tamamlanabiliyormuş...
Şükür ki eklemişler :)[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte!

BaRBaRiaN [DeV]

[Bu mesaj killers tarafından 30 Ocak 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evet şuan ankara'da başbakanımız ile konuşma yapıyor.. :)
cnn türk'den izliorm ben..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 140)
Sosyal ağlarda paylaş

valla şu anki hükümet gayet ilginç girişimlerde bulunuyor gördüğüm kadarıyla, bill gates özel geliyorsa bir iş için boş değildir arkası.. :)

çok hoşuma gitti doğrusu başbakanın konuşması da, bir vizyon oluşuyor yavaş da olsa. gates de zaten şipşak anlattı ne diyecekse, pratik olmasa adam zaten o paraları 0'lardan 1'lerden kazanamazdı.. :-)

inşallah bu yeni düşündükleri projeler de iyi işler de türkiye birşeyler becermeye başlar kaydadeğer..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lakers, 30 Ocak 2005 21:02 tarihinde fotoğraf göndermiş

walla ne diem windoz er işte budur... Acep kaç kişiyi yapıştırdı asfalta o mel'un?!![signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte!

BaRBaRiaN [DeV]

[Bu mesaj killers tarafından 31 Ocak 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...