Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bill Gates Türkiye'de !

sunthewhich

Öne çıkan mesajlar

Soru ;

"Sayın Gates Windows 98'i tüm dünyanın önünde bir daha kurmaya ...tünüz yer mi acaba?"[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Sosyal ağlarda paylaş

Kopya Win XP cd'si hediye etmek lazım aslında.Bir de Türkiye'ye gelmez böylece.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da geldi o mesaj Paticik ailesi olarak gidip "LİNUX" die bağıralım sonrada windows cd si fırlatalm en son gösteri olarakta windows posterlerini yakalım ve finalde "Fuck Bill Gates you are a rubber because you have stolen other companys's databases" die bağıralım!
*!Gaza gelir format attıkda sonra Linux kurar*[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!
Sosyal ağlarda paylaş

insanların bill gates'i niye sevmedigini bir anlasam.

bill gates ve microsoft olmasa idi, acaba şuan kaçınız hala bilgisayar kullanıyor olurdu ?

kaçınız sadece internette sörf edebilmek için, en az 100 sayfa döküman okumak zorunda bırakan, linux sistemleri kullanmak ister?

yanlış hatırlamıyorsam linus linuxu tanıttıgında 1991 idi, aradan 14 sene gecmiş, hala adam gibi windowsla boy ölçüşecek bir bir xwindows uygulaması yok. ekran çözünürlügünü bile degiştiremiyorsunuz, windowsda sag tusa basmak ile halletiginiz en basit işlemler için bile, sayfalar dolusu döküman okumak zorunda kalıyorsunuz.

Yigidi öldür, hakkını ver derler. bana göre home pc dedigimiz bilgisayarların yaygınlaşmasına, en büyük katkıda bulunan kişi bill gates'tir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...