sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Biraz önce telefona bir mesaj geldi, aynen yolluyorum ; "Bill Gates AVEA'nın katkılarıyla Tüekiye'de. Ad Soyad ve sorunuzu yazıp 2023'e mesaj gönderin. En güzel 3 sorunun sahiplerinden olun dizüstü bilgisayar kazanın" Gelirse gidip görmek lazım.[signature][hline]$$$$$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 biz yumurta yada pasta degilde direk windows cd lerini fırlatalım :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ona bi türk kahvesi bi fes giydirirler şimdi bide türkiş hamam boğazda raki balik kebap dönemz o bidaha. bu arada ehhehe çok güzel mesaj ya. :][signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eheh hızlı atında kellesi falan kopsun :Pp[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 saldırıın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bana niye mesaj gelmedi? alala seni keklio olmasınlar. Avea ile Bill'ciğimin ne işi var lol :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 "Türkiye AB ye gircek mi ?" en kral soru işte verin dizüstümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 banada geldi o mesaj gelip de napacak burda çok merak ediyorum..[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 acaba gidip bir kaç bin dolarmı dilensek ne yapsak...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hazırlandım bekliyorum[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Soru ; "Sayın Gates Windows 98'i tüm dünyanın önünde bir daha kurmaya ...tünüz yer mi acaba?"[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tüm dünya önünde bi kere rezil oldu zaten =) ahah kuramasa manyak olur hehehah =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Gelmese iyi olur :lol:[signature][hline]Ölen her mahsum çocuk içinse kına yakın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kopya Win XP cd'si hediye etmek lazım aslında.Bir de Türkiye'ye gelmez böylece.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 gazeteden okuduğum kadarıyla başbakanlığın davetlisi olarak geliyormuş toplam 1-2 saat türkiyede kalcakmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Xharloan, 28 Ocak 2005 19:19 tarihinde demiş ki: bana niye mesaj gelmedi? alala seni keklio olmasınlar. Avea ile Bill'ciğimin ne işi var lol :) Sahil yoluna da reklam panoları yerleştirmiş Avea, keklenme sözkonusu diil :)[signature][hline]$$$$$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Tayyip Erdoğan Bill Gates i de kafalarsan helal dicem artık adama.. koçum benim yürü[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Türkiye 'de arazi satın almaya geliyormuş Bodrum tarafında...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Su'mu çıkmı$ oralarda taa burata geliiyor..[signature][hline]Ölen her mahsum çocuk içinse kına yakın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bana da geldi o mesaj Paticik ailesi olarak gidip "LİNUX" die bağıralım sonrada windows cd si fırlatalm en son gösteri olarakta windows posterlerini yakalım ve finalde "Fuck Bill Gates you are a rubber because you have stolen other companys's databases" die bağıralım! *!Gaza gelir format attıkda sonra Linux kurar*[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 evet 4 saatligine geliyormus. bide sunu ogrendim haberden. adam zamaninda 50 milyon dolarla turkiyeye en cok yatirim yapan[egitim sektoru] kisiymis.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 insanların bill gates'i niye sevmedigini bir anlasam. bill gates ve microsoft olmasa idi, acaba şuan kaçınız hala bilgisayar kullanıyor olurdu ? kaçınız sadece internette sörf edebilmek için, en az 100 sayfa döküman okumak zorunda bırakan, linux sistemleri kullanmak ister? yanlış hatırlamıyorsam linus linuxu tanıttıgında 1991 idi, aradan 14 sene gecmiş, hala adam gibi windowsla boy ölçüşecek bir bir xwindows uygulaması yok. ekran çözünürlügünü bile degiştiremiyorsunuz, windowsda sag tusa basmak ile halletiginiz en basit işlemler için bile, sayfalar dolusu döküman okumak zorunda kalıyorsunuz. Yigidi öldür, hakkını ver derler. bana göre home pc dedigimiz bilgisayarların yaygınlaşmasına, en büyük katkıda bulunan kişi bill gates'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 we love bill and microsoft[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kedi bey pc, macintoshun eline su bile dökemez ,mac daha kullanışlı ve daha stabildir, bill gates olmasa hepimiz mac kullanıp rahat ederdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bill Gates'in Tr ye gelmesinin sebebi Başbakanlık ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın birlikte düzenlediği 2 aşamalı lap top dağıtımı programıdır. İlk aşamada 750.000 öğretmene lap top dağıtılıcak . 2. aşamada ise öğrencilere dağıtılacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar